+381 66 844 2 224 +381 18 415 0 822 office@lordtravel.rs
+381 66 844 2 224 +381 18 415 0 822 office@lordtravel.rs

Gedžeti – Leto i tehnologija

Iako vam laptop nije potreban za odmor, ponekad laptop može biti od koristi, posebno ako u vašem mestu nema ničeg atraktivnog za rad noću. Uverite se da ste dobro opremljeni svim korisnim gedžetima koji će poboljšati i olakšati vaše putovanje, kao i boravak.

Prenosivi punjač

Jedini način da u potpunosti napunite telefon i uživate na plaži ceo dan. Bez obzira da li ćete se šetati i opuštati pored vode, rezervna baterija će vam omogućiti da snimite svaki trenutak, pustite muziku, pogledate mapu, sedite na internetu i razgovarate sa onima koji vam nedostaju.

Korisni gadžeti

Univerzalni adapter

Takođe se dešava da zaboravite punjač na putovanju, pa će univerzalni adapter biti koristan i za one sa iPhone-om i za one sa Android-om. To je mali, suštinski alat koji može napraviti značajnu razliku. Od ove godine svi bi trebalo da imaju isti punjač, ali znamo koliko će promena biti spora. Ovog leta mislite na prijatelje, porodicu i sve one sa kojima putujete.

Korisni gadžeti

Slušalice

Naročito ako putujete sa ljudima koji rano zaspu, slušalice su više nego neophodne. Uživajte u ritmu i satima slušajući muziku i listajući TikTok, Instagram i Facebook pre spavanja.

Korisni gadžeti

Prenosivi zvučnik

Žurka nije zabava bez muzike. Pustite najglasnije kada se osećate najjače, a odmarajte se uz mirnu muziku kada se osećate opušteno. U svakom slučaju, bluetooth zvučnik će vam doneti neophodnu atmosferu kad god poželite.

Korisni gadžeti

lap top

Možda ćete zaboraviti da unesete „Out of office“, tako da ćete morati da se nosite sa nekoliko mejlova koji stižu na vašu adresu. Ako nije za posao, onda ćete bar imati priliku da pogledate film plus. Međutim, ako ne zauzima puno prostora, nema razloga da ga ne nosite zajedno sa svojim prtljagom.

Korisni gadžeti

Moramo da prihvatimo da tehnologija donosi posebnu udobnost i da je tu i kada je izbegavamo. Važno nam je samo da ne zaboravite i da se odmorite. Ovog leta samo opušteno, bez stresa i bez obaveza.

Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo. Možete saznati više o tome koje kolačiće koristimo ili kako ih isključiti.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

Proceed Booking