+381 66 844 2 224 +381 18 415 0 822 office@lordtravel.rs
+381 66 844 2 224 +381 18 415 0 822 office@lordtravel.rs
Istražite čari Temisvara na ovom jednodnevnom izletu. Otkrijte mir i osveženje u ovom "malom Beču" i prepustite se romantičnim šetnjama uz obale Begeja.

Temišvar, jednodnevni izlet - Susret sa neočekivanim

Izuzetan jednodnevni izlet u Temišvaru nudi nezaboravno iskustvo koje će Vas osvojiti svojom neočekivanom lepotom.

U susret će doći elementi iznenađenja dok istražujete grad koji opravdava svoj nadimak “mali Beč“. Nema potrebe za turističkim atrakcijama ili bleštavim noćnim provodom ovdj – Temišvar nudi mir i osvježenje, pružajući vam utočište od svakodnevnog stresa.

Romantične šetnje duž obala Begeja i opuštajući trenuci uz kafu sa pogledom na jedan od gradskih trgova čine maksimum užitka u ovom prekrasnom gradu.

Prepustite se čarima Temišvara i doživite autentično iskustvo koje će vas očarati.

Program putovanja

1. Dan 20.04.2024 (subota): NIŠ - TEMIŠVAR - NIŠ (cca 700 km)

Polazak iz Niša oko 2:00h (tačno vreme i mesto polaska biće poznato najkasnije dva dana pre polaska). Lagana vožnja kroz Srbiju i Rumuniju sa kraćim pauzama radi odmora grupe i regulisanja graničnih formalnosti. Dolazak u Temišvar u jutarnjim satima, najveći i najznačajniji grad Banata. Razgledanje grada: Trg pobede, na kojem su zdanje Opere i nacionalnog teatra (sagrađeno 1872. godine), Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije (1946. godine), kip vučice koja doji Romula i Rema (poklon grada Rima iz 1926. godine), te reprezentativna zdanja secesije, sagrađena između 1910. i 1914. godine; Trg slobode, na kojem se nalaze stara gradska većnica (sagrađena 1734. godine, u baroknom stilu), kip Device Marije i bista Decebala, poslednjeg dačkog kralja. Odlazak na Trg jedinstva, na kojem su stub kuge, rimokatolička katedralna crkva (građena između 1736. i 1774. godine), Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagrađena 1748. godine). Poseta Srpskoj Sabornoj crkvi u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danila i majstora Mihaila Janića iz Arada. Slobodno vreme za individualnu šetnju, obilazak tržnog centra Iulius mall i u kasnim popodnevnim satima polazak ka Nišu. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima.

Cenovnik

TERMIN PUTOVANJA

CENA PO OSOBI

20. april 2024.

35€

Popusti i doplate/Uslovi plaćanja

Uslovi i način plaćanja

– cena je izražena u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS -a na dan uplate;
– 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;

Cena aranžmana obuhvata

– prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenoj relaciji
– usluge pratioca grupe
– troškove organizacije

Cena aranžmana ne obuhvata

– putno zdravsteno osiguranje u iznosu od 467,00 dinara (preporuka)
– individualne troškove

 

NAPOMENA

• Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa.
• Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena , izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
• DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE : Važeći biometrijski pasoš, najmanje 3 meseca posle putovanja , za maloletnu decu obavezan je pasoš i overena saglasnost roditelja koji ne putuje.

Organizator putovanja je turistička agencija Lord Travel, licenca OTP 211/2021- A izdata od Agencije za privredne registre od 30.11.2021. godine. Lord Travel osiguran je Polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 2701860, osiguravača „KOMPANIJA DUNAV OSIGURANJE ADO” Beograd. Polisa važi od 01.10.2023. do 01.10.2024. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Lord Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.

Program putovanja broj 1 od 05.04.2024.

8 korisnika trenutno je zainteresovano za ovo!
Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo. Možete saznati više o tome koje kolačiće koristimo ili kako ih isključiti.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

Proceed Booking