+381 66 844 2 224 +381 18 415 0 822 office@lordtravel.rs
+381 66 844 2 224 +381 18 415 0 822 office@lordtravel.rs
Italija Španija Francuska - Istražite čari ove tri zemlje na nezaboravnom putovanju koje nudi bogatstvo kulture, gastronomije i istorije. Vaša avantura života

Italija Španija Francuska

Ovo putovanje je prilika da se upustite u istraživanje triju neverojatnih zemalja – Italije, Španije i Francuske, bogatih svojom raznolikom kulturom, prekrasnom prirodom i bogatom istorijom.

U Italiji ćete uživati u šetnjama po rimskim ulicama prepunim istorijskih spomenika i umetničkih remek-dela, dok će vam španska strast otkriti ritmove flamenka, ukusnu hranu i živopisne festivale.

Francuska će vas očarati svojom elegancijom, od slavnog pariskog Ajfelovog tornja do šarmantnih uličica Provanse i predivnih krajolika Loare.

MONTEKATINI TERME – jedna od najluksuznijih banja u Italiji. Nalazi se na oko 35 km od Firence. Ovo živopisno mesto ima veliki broj termalnih izvora, parkova i sportskih terena i privlači veliki broj turista tokom cele godine.

LJORET DE MAR – mali katalonski turistički grad na mediteranskoj obali sa oko 30.000 stanovnika. Nalazi se u provinciji Đirona, na 70 km od Barselone. Nekada je bio ribarsko selo sa oko 7km dugim peščanim plažama. Osim po fenomenalnim plažama, poznat je i po svojim kulturnim, arhitektonskim i prirodnim atrakcijama…

TORINO – četvrti grad po veličini u Italiji, glavni grad pokrajine Pijemonta. Poznat je kao sedište svetski poznatih automobilskih kompanija.

Ovo putovanje nudi izvanredan spoj kulturnih doživljaja, gastronomskih užitaka i nezaboravnih pejzaža. 

Pripremite se za avanturu života dok istražujete ove tri čarobne zemlje i stvarate uspomene koje će trajati zauvek.

Program putovanja

Dan 11. Dan BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 19h sa parkinga 25 maj (kuća cveća).Direktna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, usputne pauze radi odmora.

Dan 22. Dan BOLONJA – MONTEKATINI TERME

Dolazak u prepodnevnim časovima u Bolonju. Panoramski obilazak grada: spomenik Neptunu, Bazilika San Petronio, Univerzitet, Due Tori, Palata Banki, Palata Notai, Palata Akursio, Trg Mađore.. Slobodno vreme. Kraće putovanje do Montekatinija. Smeštaj u hotel. Noćenje.

Dan 33. Dan MONTEKATINI – MONAKO – MONTE KARLO

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U ranim popodnevnim časovima polazak za Monako. Po dolasku obilazak Monaka: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, luke sa luksuznim jahtama. Šetnja do Monte Karla, prestonice kocke i bogatstva, obilazak kockarnice, staze Formule 1… Noćna vožnja kroz Francusku.

Dan 4 - 9.4 - 9. Dan LJORET DE MAR

Dolazak u Ljoret de Mar u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel oko 14h. Boravak na bazi 6 polupansiona. Postoji mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta tokom boravka: BARSELONA PANORAMIKA, BARSELONA MAGICA, FIGUERAS, FLAMENCO SHOW…

Dan 10.10. Dan LJORET DE MAR

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do večernjih časova. Polazak za Italiju u večernjim časovima. Noćna vožnja.

Dan 11.11. Dan NICA - TORINO

Dolazak u Nicu u jutarnjim časovima. Nica – najpoznatije mondensko letovalište Azurne obale. Po dolasku panoramski obilazak grada: Englesko šetalište, Trg Masena… Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Torino. Dolazak u Torino u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

Dan 12.12. Dan TORINO - JEZERO GARDA – SIRMIONE

Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak istorijskog centra Torina: katedrala Sv. Jovana Krstitelja, Piazza Castello, Kraljevska palata, Palata Madama, Piazza San Carlo, Mole Antonelliana… Polazak u podnevnim časovima ka gradiću Sirmione koje se nalazi na obalama najvećeg jezera Italije, Garda. Na južnim obalama jezera nalazi se ovaj antički utvrđeni grad čiji su glavni istorijski simbol Katulove pećine koje datiraju još iz vladavine Rimljana. Grad je prepznatljiv i po zamku Skaliger iz XIII veka, retkim primerom srednjovekovne odbrambene luke. Ceo zamak dominira pejzažom grada i otvoren je za posetioce; mogu se obići sobe, bedemi, kule. Struktura je okružena vodom, a do drugog odbrambenog zida može se doći preko pokretnog mosta. Šetalište duž zida zamka, pruža predivan pogled na pristanište. Gradić je poznat i po crkvama San Pietro in Mavino i Santa Maria Mađore, Katulovoj vili, kao i mnogobrojnim termalnim izvorima. Koliko je lepo svedoči i činjenica da je u ovom mestašcetu svoju vilu imala čuvena operska diva Marija Kalas. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.

Dan 13.13.dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Smeštaj

U nekom od hotela

Hotel Don Juan Resort 4*

hotel don juan

Hotel se nalazi u centru letovališta Ljoret de Mar i najpopularniji je hotel na srpskom tržištu. U ponudi ima 2 otvorena bazena, zonu za opuštanje i dečiji bazen. Svaka soba poseduje kupatilo, klima uređaj i SATTV. Više informacija o hotelu na https://www.fergushotels.com/es/DonJuanResortAffiliatedByFergus/

Cenovnik

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA PO OSOBI

FIRST MINUTE CENA

DO 30.03.2024

14.06 – 26.06.2024

Don Juan Resort 4*

519 €

479 €

 28.06 – 10.07.2024

Don Juan Resort 4*

619 €

569 €

  19.07 – 31.07.2024

Don Juan Resort 4*

649 €

609 €

  16.08 - 28.08.2024

Don Juan Resort 4*

629 €

589 €

   23.08 – 04.09.2024

Don Juan Resort 4*

619 €

579 €

 06.09 – 18.09.2024

Don Juan Resort 4*

529 €

489 €

13.09 – 25.09.2024

Don Juan Resort 4*

509 €

469 €

20.09 – 02.10.2024

Don Juan Resort 4*

499 €

459 €

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Cene fakultativnih izleta

BARSELONA PANORAMIKA: Celodnevni izlet do Barselone, obilazak grada fascinantne arhitekture Antonia Gaudia: Sagrada Familia, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, luka sa Kolumbovim spomenikom, Rambla, Katalonski trg, Santa Kruz (Eulalia), gotska četvrt. Slobodno vreme. Povratak na Kosta Bravu u večernjim satima.
BARSELONA MAGICA: Polazak za Barselonu. Obilazak stadiona „Kamp Nou“ i poseta najvećem Akvarijumu na Sredozemlju. Mogućnost odlaska u Špansko selo. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak na „Magične fontane”. Specijalni program muzike, svetla i vode. Povratak na Kosta Bravu u kasnim večernjim časovima.
FIGUERAS: Polazak za Figueras i poseta muzeja Salvadora Dalija. Muzej je jedinstven u svetu po svojim fascinantnim eksponatima. Povratak na Kosta Bravu u popodnevnim časovima.
KOSTA BRAVA: Obilazak predivnog grada Tossa De Mara i tvrđave iz XIV veka.Obilazak botaničke bašte i vinarije gde se mogu probati i kupiti odlična španska vina.

Cene fakultativnih izleta i ulaznica (deca 2-12 godina ostvaruju popust; cene izleta su podložne promeni):
• Barselona Panoramika – 30 € odrasli / 20 € deca, Barselona Magica – 25 € odrasli / 15 € deca, Akvarijum – 30 € odrasli / 20 € deca, Figueras – 30 € odrasli / 20 € deca. Kosta Brava -Tossa de Mar ,bodega (besplatna degustacija vina) – 15€ odrasli, 10€ deca.
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

Prevoz

SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 25 €;
KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) – DOPLATA 20 € i NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) – DOPLATA 20 €.
U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

Prevoz autobusom turističke klase (klima, AUDIO oprema)

Popusti i doplate/Uslovi plaćanja

Popusti i doplate

deca od 2 – 10 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20% od cene aranžmana
putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 70 € ( na upit ),
doplata za 1/1 185€ sobu na upit

Uslovi i način plaćanja

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 3 jednake mesečne rate čekovima;
3) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Express);
4) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Cena aranžmana obuhvata

prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima);

smeštaj u hotelu sa 3* u Montekatiniju, na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);

smeštaj u hotelu Don Juan 4* u Ljoret de Maru, na bazi šest polupansiona (doručak i večera – švedski sto);

smeštaj u hotelu sa 3* u Torinu, na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);

smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama;

usluge turističkog vodiča tokom putovanja;

agencijske usluge.

Cena aranžmana ne obuhvata

Fakultativne programe;

Međunarodno zdravstveno osiguranje;

Gradsku komunalnu taksu u Montekatiniju: za hotele sa 3* – 1 euro dnevno, a za hotele sa 4* – 1,60 eura dnevno i plaća se na recepciji hotela,

Turističku taksu u Kataloniji, koja je uvedena 01.11.2012. (plaća se na recepciji hotela): Za hotele sa 1*, 2* i 3* iznosi 0,50 eura dnevno, za hotele sa 4* iznosi 1 euro dnevno. Deca do 16 godina su oslobođena turističke takse;

Gradsku komunalnu taksu u Torinu: za hotele sa 3* – 2 eura dnevno i plaća se na recepciji hotela

NAPOMENA

Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko Vam je potrebna ili ste strani državljanin) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus, licenca OTP 222/2021 kategorija A od 16.12.2023.

16 korisnika trenutno je zainteresovano za ovo!
Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo. Možete saznati više o tome koje kolačiće koristimo ili kako ih isključiti.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

Proceed Booking