+381 66 844 2 224 +381 18 415 0 822 office@lordtravel.rs
+381 66 844 2 224 +381 18 415 0 822 office@lordtravel.rs
"Gde snovi postaju destinacije, a avanture stvarnost"
Grčka 2024 Last MINUTE ponude
Iskoristite priliku i već sada režervišite Vaše letovanje po promotivnim cenama
Clear
Posebna ponuda
25.04. - 28.04.2024.

Trebinje - Sarajevo

Busom
Trebinje - Sarajevo. Otkrijte bogatu kulturnu baštinu, predivne pejzaže i nezaboravna iskustva na ovom putovanju. Sa posetom Ostrogu, Mostaru i Višegradu.

Trebinje – Sarajevo

Upoznajte čari Balkana na nezaboravnom putovanju u Trebinje i Sarajevo! Ova avantura uključuje posetu manastiru Ostrog, Mostaru s prepoznatljivim Starim mostom i zanimljivom Višegradu. Rezervirajte svoje mjesto i doživite očaravajuće pejzaže i bogatu kulturnu baštinu Balkana!
Već od€129
0
Pogledaj Detalje

Jednodnevni izleti

Istražite Zlatibor na jednodnevnom izletu i uživajte u čarima planinske lepote i tradicije, sa posetom Drvengrada i doživite nezaboravan dan u prirodi.

Zlatibor, jednodnevni izlet

Izlet na Zlatiboru sa posetom Drvengradu nudi nezaboravan doživljaj! Otkrijte čari planinskog vrha i jedinstveni šarm etno sela dok istražujete kulturnu baštinu ovog predivnog područja.

3.000 din / po osobi

Istražite čari Temisvara na ovom jednodnevnom izletu. Otkrijte mir i osveženje u ovom "malom Beču" i prepustite se romantičnim šetnjama uz obale Begeja.

Temišvar, jednodnevni izlet

Istražite čari Temisvara na ovom jednodnevnom izletu. Otkrijte mir i osveženje u ovom “malom Beču” i prepustite se romantičnim šetnjama uz obale Begeja.

35€ / po osobi

Deset najlepših plaža koje čine ovo ostrvo pravim rajem za ljubitelje Sunca i mora

Deset Najlepših Plaža na Tasosu – Tasos, biser Egejskog mora, očarava posetioce svojom netaknutom prirodom i prelepim obalnim pejzažima. Ako sanjarite o bezbrižnim danima na obali, evo deset najlepših plaža koje čine ovo ostrvo pravim rajem za ljubitelje Sunca i mora.

Otkrijte raj na Egejskom moru istražujući deset najlepših plaža na Tasosu. Uživajte u kristalno čistim vodama, zlatnom pesku i slikovitim pejzažima Tasosa.
I ove zime Lord travel i Ski klub „Niš“ organizuju tradicionalnu školu skijanja 2024.

Program škole realizuje se prema planu i programu svetskih škola skijanja, koja podrazumeva: školu skijanja po razredima (A,B,C), animaciju na snegu, pešačke ture, zabavne i rekreativne programe. Za sve polaznike škole skijanja organizator obezbeđuje i interna takmičenja i diplome, brendirane prsluke – markere, video zapis (CD) škole skijanja i lekarski nadzor.

Lord Travle Niš i Ski klub Niš organizuju tradicionalnu skolu skijanja i prepreme takmicara u Ski Centrau Bansko

Lord Travel Niš

Lord Travel Tursticka agencija Nis - logo

First Minute 10-30% Off

Iskoristite priliku i rezervišite svoj odmor putem naše promotivne “First Minute” ponude i uštedite od 10% do 30%! Ova ekskluzivna ponuda omogućava vam da planirate svoj odmor unapred i osigurate najbolje cene za fantastična putovanja širom sveta.

Ne propustite priliku da ostvarite fantastične popuste i rezervišete svoj odmor po najboljim cenama. Kontaktirajte nas odmah i osigurajte svoje mesto na ovim nezaboravnim putovanjima!

Lord Travel Tursticka agencija Nis - logo
Turistička agencija

Lord Travel Niš

Lord Travle Nis organzacija aranzmana

Organizacija aranžmana

Vaša avantura je naša obaveza

Lord Travel Nis prodaja avio karata za sve destinacije

Prodaja Avio Karata

Prodaja avaio karata za sve destinacije

Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo. Možete saznati više o tome koje kolačiće koristimo ili kako ih isključiti.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

Proceed Booking