fbpx
Smeštaj
Prevoz
Država
Destinacija
Datum prijave
Noćenja
Odrasli
Deca
Godine deteta

LETO 2017

NAJBOLJE PONUDE

VEĆ OD 30E

AKTUELNO

GRAND HOTEL BANSKO 4*

Grand Hotel Bansko je jedan od najboljih, najpoznatijih i najtraženijih hotela u Banskom. Odlikuju ga odličan smeštaj, vrhunski spa centar i raznovrsna hrana u restoranu!

HOTEL GRAMI 3*

Izuzetno lep porodični hotel smešten svega 400 metara od gondole. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u blizini svih važnijih dešavanja u Banskom.

HOTEL FRIENDS 3*

 Prijatan i moderan porodični hotel,  udaljen je 500 m od početne stanice gondole i  par minuta hoda od glavne ulice u Banskom.

HOTEL FAMIL 3*

Prelep porodični hotel smešten na reci Glazne.  Nalazi se na odličnoj lokaciji, preko puta hotela “Glazne” i udaljen je sedam minuta lagane šetnje do centra i oko 900 m od početne stanice gondole.

HOTEL SAMOKOV 4*

Hotel Samokov Borovec se nalazi u samom centru mesta, preko puta gondole. Hotel sadrži 250 dvokrevetnih standard soba.

HOTEL MERRYAN 3*

Hotel koji pleni jedinstvenim izgledom tradicionalne bugarske arhitekture, udaljen  je 1 km od ski centra. Hotel ima 16 standardnih soba i 5 apartmana.

SEZONSKE PONUDE

ISTANBUL

Jesen u Istanbulu po specijalnoj ceni. Jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela.

ZIMA 2020/2021

Bansko, Borovec i Pamporovo, dobro poznati hoteli i popusti za rane rezervacije. Bugarska se danas s pravom smatra veoma popularim ski centrom u Istočnoj Evropi.

BANSKO

Jesenji trodnevni izlet obilaska bugarskih znamenitosti – Bansko, slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske sa posetom Rilskog manastira i Sofije

NAŠE PREPORUKE

EGIPAT - HURGADA

Egipat je pravi dar u prostranstvu pustinje Sahara, a Hurgada biser Egipatske obale. Nudi brojne hotele u više letovališta sa izvrsnom uslugom

STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5*

Hotel se nalazi na šetalištu Memši, između hotela Steigenberger Aldau Beach i Continental, na obali mora.

SOKOBANJA

Nalazi u središnjem delu jugoistočne Srbije, na nadmorskoj visini od oko 400 m i predstavlja turističku regiju poznatu po specifičnoj mikroklimi

BREZA APARTMANI

Na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, na 180 m od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići” i 350 m od šetališta.

STARA PLANINA

Stara planina jedan od najvećih i najznačajnijih skijaških centara u Srbiji, u okruženju neizmerne lepote i netaknute prirode.

APARTMANI SUNCE

Oobjekat izgrađen 2011. godine, na Staroj planini, u blizini ski centra Babin zub. Udaljen četiri kilometra od početne stanice četvoroseda na Konjarniku.

EGIPAT - HURGADA

Egipat je pravi dar u prostranstvu pustinje Sahara, a Hurgada biser Egipatske obale. Nudi brojne hotele u više letovališta sa izvrsnom uslugom

MERCURE HURGHADA 4*

Nalazi se u delu Magawish u južnom delu Hurgade oko 10km od centra i aerodroma. Poslednji put je renoviran 2013. godine