fbpx
Smeštaj
Prevoz
Država
Destinacija
Datum prijave
Noćenja
Odrasli
Deca
Godine deteta

LETO 2017

NAJBOLJE PONUDE

VEĆ OD 30E

AKTUELNO

GRAND HOTEL BANSKO 4*

Grand Hotel Bansko je jedan od najboljih, najpoznatijih i najtraženijih hotela u Banskom. Odlikuju ga odličan smeštaj, vrhunski spa centar i raznovrsna hrana u restoranu!

HOTEL CASA KARINA 4*

Hotel je udaljen 100 m od gondole i  1 km od starog centra grada. Hotel raspolaže sa 54 soba, 14 studija i 50 apartmana. Svi apartmani  imaju TV, mini bar, telefon i kupatilo.

HOTEL GRAND ROYALE 4*

Udaljen 600 m od početne stanice gondole i 1,3 km od centra Banskog. Izgrađen je 2011. godine.  Gostima hotela je omogućen besplatan prevoz do gondole.

HOTEL FRIENDS 3*

Hotel Friends je prijatan i moderan porodični hotel, udaljen je 500 m od početne stanice gondole i  par minuta hoda od glavne ulice u Banskom

VIŠEGRAD-SARAJEVO-JAHORINA

Jednodnevni izlet 14.02.2021. Jahorina sa posetom Sarajevu i Višegradu, sa polascima iz Niša i Leskovca.

APARTMANI SUNCE

Objekat izgrađen 2011. godine, na Staroj planini, u blizini ski centra Babin zub. Nalazi se iznad sela Crni Vrh, udaljen četiri kilometra od početne stanice četvoroseda na Konjarniku.

SEZONSKE PONUDE

VILA KOSTIĆ – KOPAONIK

Jedan od bestselera na Kopaoniku! Vila Kostić je smeštena na Kopaoniku, na 2 km od najbližih skijaških staza i na 4,5 km od Skijaškog centra Kopaonik.

BUGARSKA

Bansko, Borovec i Pamporovo, dobro poznati hoteli i popusti za rane rezervacije. Bugarska se danas s pravom smatra veoma popularim ski centrom u Istočnoj Evropi.

STARA PLANINA

Stara planina jedan je od najvećih i najznačajnijih skijaških centara u Srbiji, posebno tražena među ljubiteljima skijaških sportova i kvalitetnog skijanja u okruženju netaknute prirode.

NAŠE PREPORUKE

SOKOBANJA

Nalazi u središnjem delu jugoistočne Srbije, sa nadmorskom visinom od 400 m, živopisnom prirodom u okruženju.

VILA BANJICA

Vila Banjica  je objekat na ekskluzivnoj lokaciji! Nalazi se u parku Banjica, a većina studija i apartmana ima direktan pogled na jedan od najlepših parkova.

SOKOBANJA

Nalazi u središnjem delu jugoistočne Srbije, na nadmorskoj visini od oko 400 m i predstavlja turističku regiju poznatu po specifičnoj mikroklimi

BREZA APARTMANI

Novi apartmani, na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, na 180 metara od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići” i 350 metara od centralnog šetališta.

BANSKO - SRETENJE

Skijaška prestonica Balkana! Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u Jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić.

SRETENJE – 4 DANA / 3 NOĆENJA

4 dana vrhunskog skijanja i relaksiranja u spa centrima luksuznih hotela najmodernijeg skijališta Jugoistočne Evrope

SOKOBANJA

Udaljena 60km od Niša, smeštena između planina Rtanj, Ozren i Device, svoje mesto našla je Sokobanja. U živopisnom prirodom u okruženju

VILA MILSA LUX

Vila Milsa Lux sa svojim komfornim smeštajem, lepo uređenim dvorištem sa kafe barom i otvorenim bazenom učiniće Vaš boravak u Sokobanji nezaboravnim.