fbpx
Smeštaj
Prevoz
Država
Destinacija
Datum prijave
Noćenja
Odrasli
Deca
Godine deteta

LETO 2017

NAJBOLJE PONUDE

VEĆ OD 30E

AKTUELNO

MURITE CLUB HOTEL 4*

Murite Club Bansko je luksuzan hotelski kompleks u oblasti Razlog, udaljen 10 km od Banskog.

HOTEL SAMOKOV 4*

Hotel Samokov Borovec se nalazi u samom centru mesta, preko puta gondole.

HOTEL PERELIK 5*

Ovaj kompletno renovirani hotel nalazi se na odličnoj lokaciji, u centru Pamporova i udaljen je 800 m od ski lifta.

BOUTIQUE HOTEL ORES 5*

Hotel Ores je novovotvoreni, luksuzni hotel na fantastičnoj lokaciji za skijaše, sa bajkovitim enterierom i restoranom. Nalazi se u neposrednoj blizini hotela Sport i Kempinski, pa je moguć izlazak direktno na stazu bez vožnje shuttle busom do gondole.

GRAND HOTEL BANSKO 4*

Grand Hotel Bansko je jedan od najboljih, najpoznatijih i najtraženijih hotela u Banskom. Odlikuju ga odličan smeštaj, vrhunski spa centar i raznovrsna hrana u restoranu!

SEZONSKE PONUDE

BANSKO ZIMA 2023

Bansko – najtraženije i najpopularnije skijalište u Jugoistočnoj Evropi, uz najniže cene i visok standard hotelskog smeštaja

SKOLA SKIJANJA – U PRIPREMI

I ove zime Lord Travel organizuje tradicionalnu školu skijanja i pripreme takmičara u ski centru Bansko.

BOROVETS BUGARSKA

Borovec je moderan ski centar, smešten na najvišoj planini Balkana – Rili (2.925 m). Na severnim obroncima jedne od najlepših evropskih planina, na nadmorskoj visini od 1.350 metara

NAŠE PREPORUKE

EGIPAT

Duge peščane plaže, izvanredna usluga i luksuznim hotelima, direktni čarter letovi sa uključenim aerodromskim taksama

LE PASHA BEACH RESORT 4*

Na sopstvenoj peščanoj plaži u Sakali, u centru starog dela Hurgade. U neposrednoj blizini hotela je veliki broj prodavnica i restorana.

EVROPSKI GRADOVI

Putovanje ne bira vreme i svaki mesec u godini pravi je trenutak za upoznavanje različitih prestonica i evropskih metropola

ISTANBUL

Jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela.

SOKOBANJA

Udaljena 240km od Beograda i 60km od Niša, smeštena između planina Rtanj, Ozren već godinama jedno od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji.

VILA BANJICA

Objekat na ekskluzivnoj lokaciji! Nalazi se u parku Banjica, a većina studija i apartmana ima direktan pogled na jedan od najlepših i najuređenijih parkova u Sokobanji.

BOROVEC

Moderan ski centar, smešten na najvišoj planini Balkana. U gustoj borovoj šumi, sa idealnim uslovima za odmor tokom cele godine

HOTEL RILA 4*

Hotel se nalazi u strogom centru, preko puta skijaške staze, udaljen 100 m od gondole.  Jedan je od najvećih na Balkanskom poluostrvu.