fbpx
Smeštaj
Prevoz
Država
Destinacija
Datum prijave
Noćenja
Odrasli
Deca
Godine deteta

LETO 2017

NAJBOLJE PONUDE

VEĆ OD 30E

AKTUELNO

KONAČIŠTE KRISTAL

Domaćinska atmosfera, kvalitet, autentičan smeštaj, na nekoliko minuta lagane šetnje od centra Zlatibora, pijace, ski lifta 

VILA MILSA LUX

Svojim jedinstvenim i modernim izledom i komfornim smeštajem, lepo uređenim dvorištem sa kafe – barom i otvorenim bazenom Vila Milsa Lux će učiniti Vaš boravak u Sokobanji nezaboravnim.

VILA BANJICA

U parku Banjica gde većina studija i apartmana ima direktan pogled na jedan od najlepših i najuređenijih parkova u Sokobanji. Glavno (mermerno) šetalište je udaljeno 300 metara.

VILA BREZA

Smeštena na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, čuvenoj ulici Breza, na svega 180 m od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići”. Iz moderno opremljenih smeštajnih jedinica se pruža jedinstveni pogled na planine Rtanj i Ozren.

VIŠEGRAD JAHORINA SARAJEVO

Jahorina sa posetom Sarajevu i Višegradu. Polasci iz Niša, Aleksinca, Kruševca, Leskovca, Vlasotinca

SEZONSKE PONUDE

KUŠADASI 2021

Primorski grad i popularno letovalište srpskih turista na obali Egejskog mora. Danas je nezaobilazna letnja destinacija među turistima

SRBIJA 2021

Istražite lepote Srbije. Bogato prirodno i kulturno bogatstvo naše zemlje prilagođeno je porebama turista

EVROPSKI GRADOVI

Prolećna putovanja i jednodnevni izleti po najpovoljnijim cenama. Skoplje, Sarajevo, Sofija, Ohrid, Istanbul, Izmir

NAŠE PREPORUKE

RTANJ

Iz godine u godinu, privlači sve veći broj turista, naučnika, avanturista i planinara. U okviru planinskog područja nalazi se i specijalni rezervat

HOTEL RAMONDA

U srcu misteriozne planine Rtanj skladno je uklopljen u prirodni ambijent. Potpuno nov hotel sa savremenio dizajniranim sobama, restoranom, SPA centrom.

VRNJAČKA BANJA

U Centralnoj Srbiji, na šumovitim padinama Goča, na oko 230 metara nadmorske visine. Jedna od najpopularnijih destinacija i kraljica srpskog turizma.

TONANTI HOTEL & SPA

Jedan je od najluksuznijih na ovim prostorima, a nalazi se neposrednoj blizini središnjeg dela parka. Gostima se pruža maksimalni osećaj komfora i udobnosti.

ISTANBUL

Grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava.

ISTANBUL

Otkrijte skrivene čari Istanbula, grada izuzetne lepote. Ovde ćete pronaći tragove nekadašnjeg moćnog carstva, koji se i danas osećaju

SOKOBANJA

Udaljena 60km od Niša, smeštena između planina Rtanj, Ozren i Device, svoje mesto našla je Sokobanja. U živopisnom prirodom u okruženju

NATALY SPA

U samom srcu Sokobanje na svega 100m od čuvenog mermernog šetalista Sokobanje. Nataly Spa Vam pruža jedinstven užitak i ugodan porodični odmor.