fbpx

Lokacija: Vila Bajka je novoizgrađeni objekat na Staroj planini na putu za skijalište Babin zub. U ponudi su komforni studiji i apartmani za smeštaj do četiri osobe.


Sadržaj: Objekat poseduje sopstveni restoran, zajednički salon, vrt i besplatan WiFi. Smeštajne jedinice sadrže garderober, LCD TV i sopstveno kupatilo. Sobe poseduju frižider i rešo kuhinju. Objekat se nalazi u selu Crni Vrh na Staroj planini, na putu za skijalište Babin zub. Objekat je udaljen 4 kilometra od staze Konjarnik. Privatni parking je BESPLATAN.


Vila Bajka nudi uslugu na bazi najma, uz mogućnost doplate za polupansion (doručak i kasni ručak): 10 evra po osobi dnevno, 5 evra za decu do 12 godina. Kontinentalni i a-la-carte doručak služe se svakog jutra u objektu BAJKA.

 

Hotel od zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

CENE SA PREVOZOM - Vila Bajka
Smena 05.11.
05.11.Cene su izražene u evrima po studiju/apartmanu – dnevno, na bazi NAJMA

CENE BEZ PREVOZA - Vila Bajka
Smena 02.01.
27.03.
min noćenja 3
apartman/studio za 3 do 4 osobe 60
apartman/studio za 2 osobe 45

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Smeštaj na bazi najma

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Prevoz
  • Boravišna taksa se plaća na licu mesta: 110 dinara odrasli, 55 evra deca od 7 do 15 godina. Deca do 7 godina starosti ne plaćaju boravišnu taksu.
  • Individualne troškove

DOPLATE:

  • Doplata za polupansion (doručak i kasni ručak): 10 evra po osobi dnevno, 5 evra za decu do 12 godina.
 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  •  Gotovinsko plaćanje - 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
  •  Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
  • Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. marta 2021. godine;
  • Preko računa uz profakturu izdatu od strane Lord Travel-a;
  • Administrativnom zabranom – BEZ UVEĆANJA: u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. marta 2021. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima Lord Travel ima potpisan ugovor o saradnji);
Organizator putovanja je turistička agencija Lord Travel, licenca OTP 266/2020- A 35 izdata od Agencije za privredne registre od 04.02.2020. godine. Lord Travel osiguran je Polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 00432637, osiguravača „SAVA” Beograd. Polisa važi od 01.01.2020. do 01.10.2020. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Lord Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.