fbpx

Lokacija: Prenoćište Sunce objekat izgrađen 2011. godine, na Staroj planini, u blizini ski centra Babin zub. Nalazi se na širokom, osunčanom platou iznad sela Crni Vrh, udaljen četiri kilometra od početne stanice četvoroseda na Konjarniku.


Sadržaj smeštaja: Objekat raspolaže sa 8 apartmana i 2 studija. Svi apartmani se sastoje od dnevne sobe sa trosedom na rasklapanje (za dve osobe) i odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem. Studiji sadrže istu strukturu ležajeva kao i apartmani ali u jednoj prostoriji. Apartmani i studiji su opremljeni kupatilom, rešo kuhinjom, frižiderom i kompletnim posuđem, TV-om i centralnim grejanjem. U prizemlju objekta je zajednički dnevni boravak kuhinjom i TV salom dostupan svim gostima. Ispred smeštaja je obezbeđen parking za vozila gostiju. Idealno za porodice kao i za ski klubove.


Stara planina je tokom letnjih meseci odličan izbor planinarima iz Srbije i regiona, pogodna za sada već tradicionalne noćne uspone  kao i za mnoge druge akcije. Sa vrhova Stare planine se pruža pogled na okolne radove u podnožju, ako i na bujne divlje šume planine.


Usluga je na bazi najma tokom letnje sezone.

Hotel od zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

CENE SA PREVOZOM - Prenoćište Sunce
Smena 11.01.
11.01.Cene su izražene u dinarima, po osobi, dnevno, na bazi NAJMA

CENE BEZ PREVOZA - Prenoćište Sunce
Smena 30.04. 04.05.
03.05. 03.10.
za 4 osobe app/std 1.400 1.000
za 3 osobe app/std 1.750 1.200
za 2 osobe app/std 2.500 1.700

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

Cena aranžmana obuhvata:

  • Smeštaj na bazi najma
  • Boravišnu taksu;

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Individualne troškove
 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  •  Gotovinsko plaćanje - 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
  •  Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
  • Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama
  • Preko računa uz profakturu izdatu od strane Lord Travel-a;
Organizator putovanja je turistička agencija Lord Travel, licenca OTP 266/2020- A 35 izdata od Agencije za privredne registre od 04.02.2020. godine. Lord Travel osiguran je Polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 00432637, osiguravača „SAVA” Beograd. Polisa važi od 01.01.2020. do 01.10.2020. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Lord Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.
Toggle side content