fbpx

MINAMARK BEACH RESORT 4* http://www.minamark.com/

Lokacija: Mina Mark Resort & Spa se nalazi u centru Hurgade, u Sakali, desetak minuta šetnje od popularne marine, na sopstvenoj peščanoj plaži sa pontonom. Kupalište je delom sa koralnim grebenom a delom sa plitkom vodom. Hotel je udaljen 7 km od aerodroma.


Sobe: Hotel obuhvata centralnu zgradu (recepcija i manji broj soba) i 2 zgrade sa sobama između bazena i plaže. Ima 299 soba i sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, wi-fi (uz doplatu), sef (samo deluxe sobe), klima uređaj i mini bar. Superior i deluxe sobe (229) imaju balkon ili verandu ili prozor od plafona do poda, a standardne sobe (71) nemaju.


Hotelski sadrzaj: Gostima su na raspolaganju 2 glavna restorana, 3 a la carte restorana, 3 bara (po jedan na plaži i pored bazena), orijentalni shisha bar, internet centar, sef na recepciji (uz doplatu), salon lepote, servis za pranje i peglanje i suvenirnica.


Sport i zabava: Sportski sadržaj hotela čine 2 spoljašnja bazena (jedan se zimi greje), 2 dečija bazena sa toboganom i igralište, novi Aqua Park sa delom za odrasle i decu, teniski tereni, teren za odbojku, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi i škola ronjenja. U sklopu Spa centra su đakuzi, sauna, prostorije za masažu, parno kupatilo i teretana. Gosti mogu da koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.


Usluga: All inclusive (sve uključeno) po hotelskim pravilima, na bazi samoposluživanja - izbor više jela. Doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna I bezalkoholna pića u skladu sa radnim vremenom barova I restorana.

Hotel od 4 zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

PAKET ARANŽMAN - DIREKTAN ČARTER LET *AIR SERBIA* BEOGRAD - HURGADA - BEOGRAD

CENE SA PREVOZOM - MINAMARK RESORT SPA 4*
Smena 14.06. 24.06. 05.07. 15.07. 26.07. 05.08. 16.08. 26.08. 06.09.
24.06. 05.07. 15.07. 26.07. 05.08. 16.08. 26.08. 06.09. 16.09.
standardna soba 490 520 530 530 530 550 530 535 510

* Cena aranžmana je izražena u eur po osobi plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. • Datum iz tabele se odnosi na period boravka.CENE BEZ PREVOZA - MINAMARK RESORT SPA 4*
Smena 17.09.
17.09.

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

PROGRAM PUTOVANJA: 1.  Dan BEOGRAD - HURGADA Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla", minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Trajanje leta 3 sata i 20 minuta. 1 - 9 i 10. dan HURGADA Transfer od aerodorma do odabranog hotela. Smeštaj na bazi broja noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge posle 15:00h. Slobodno vreme za odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete... Noćenja. 10 i 11 dan (poslednji dan boravka) HURGADA - BEOGRAD Napuštanje soba. U zakazano vreme transfer od odabranog hotela do aerodroma u Hurgadi. Poletanje iz Hurgade prema planiranom redu letenja. Trajanje leta 3 sata i 20 minuta. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

* prevoz avionom (redovna linija) na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd kompanijom Air Serbia

* aerodromske takse odrasli i deca 2-12 god. u iznosu od 51,4 evra plaćaju se u agenciji uz aranžman (aerodrom Beograd 21,42 evra; aerodrom Hurgada 29 evra; DCV taksa 0,98 evra) - sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje. Deca od 0 do 2 godine takse ne plaćaju.

* transfer u Hurgadi na relaciji aerodrom – smeštaj - aerodrom

* smeštaj u hotelima na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika (7/8/9/10/11 noćenja)

* usluge  lokalnog vodiča na engleskom jeziku.

* troškove kompletne organizacije i vođenja aranžmana


 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

* troškove PCR terstiranja  po sletanju u Hurgadu, na aerodromu 30$ ili u Srbiji po važećim cenama

* Obavezno međunarodno putno osiguranje koje pokriva Covid-19

* egipatsku vizu (besplatno za državljane Srbije do 30.04.2021.)

* obroke u avionu

* troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera)

* individualne troškove

* ekstra hotelske troškove


  POPUSTI:

* Cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slučaju  kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe. * Popusti za decu važe isključivo u pratnji dve odrasle osobe, prema uslovima naznačenim u tabelama. * 1. DETE 2-14 GODINA - 315€ * 2. DETE 2 - 7 GODINA - 315€

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

• svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

• 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

• platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro,)

Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa, odnosno garantovan je samo iznos uplaćene akontacije, a ostatak je podložan promeni.


Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “HEDONIC TRAVEL” uskladjeni sa YUTA standardom