fbpx

Lokacija: Nalazi se u Hurgadi na svojoj plaži u Sakali, na oko 9km od aerodroma. Minamark Resort Spa nalazi se u centru Sakale, u Sheraton ulici, svega 7 min hoda do popularne marine u kojoj se nalaze poznati restorani, šoping centri, bazari i diskoteke. Hotelski kompleks se sastoji od centralne zgrade u kojoj se nalazi recepcija i manji deo smeštajnih jedinica, kao i dve zgrade sa smeštajnim jedinicama od bazena do plaže.


Resort ima svoju peščanu plažu sa pontonom. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Ima svoju privatnu marinu.  Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu(gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).


Ima ukupno 299 smeštajnih jedinica od kojih je 228 soba sa balkonom i 71 bez balkona. Sve sobe poseduju: klima uređaj, balkon ili prozor (neke umesto balkona imaju verandu ili prozor od poda do plafona), TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu, sef.  Plaća se: telefon, room service, Wi Fi internet, mini bar (samo voda besplatno).


Hotel ima bazen za odrasle i 2 bazena za decu, a u ponudi je i novi akva park sa delom za odrasle i za decu.  Tokom zimske sezone se greje glavni bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih prilika i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih animacija tu su:  odbojku na plaži, aerobik u vodi, trbušni ples, škola latino plesa, šah, pikado, stoni tenis. Wi-Fi internet besplatan u lobiju hotela. Plaća se: bilijar, ronilački centar, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Hotel od 4 zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

ALL INCLUSIVE USLUGA

CENE SA PREVOZOM - MINAMARK RESORT SPA 4*
Smena 27.09. 29.09. 04.10. 06.10. 11.10. 13.10. 18.10. 20.10.
07.10. 09.10. 14.10. 16.10. 21.10. 23.10. 28.10. 30.10.
standardna soba 692 697 724 724 724 724 724 724

* Cene su izražene u EUR po osobi, kao jedinstvena cena aranžmana (sve uključeno po programu putovanja).CENE BEZ PREVOZA - MINAMARK RESORT SPA 4*
Smena 17.09.
17.09.

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

Program putovanja:

Prvi danBeograd – Hurgada. Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», tri sata pred vreme predviđeno za poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom SM388 oko 06:30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 10.00h. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Noćenje.

Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete.

Pretposlednji dan: Hurgada. Doručak. Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12:00h kada prestaje i usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

Poslednji dan: Hurgada – Beograd. Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom SM387 je oko 02.00h. Sletanje u Beograd predviđeno oko 05:30h. Kraj programa.


JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

·         Avio prevoz (redovnom linijom avio kompanijom Air Cairo) na relaciji Beograd – Hurghada - Beograd,

·         Transfer aerodrom Hurghada – hotel - aerodrom Hurgada

·         6, 7, 9, 10, 13, 20 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu (avio kompanijom Air Cairo)

·         Avio takse trenutno oko:

o   76€ (ukupno 22.4 € taksa aerodroma Nikola Tesla, 29.6€ taksa aerodroma u Hurgadi, YQ taksa trenutno 24€ – YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta)

Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

·         Usluge predstavnika u Egiptu (u Hurgadi je gostima na raspolaganju predstavnik na srpskom i engleskom jeziku, dok je u mestu Marsa Alam, zbog udaljenosti od Hurgade, predstavnik na srpskom jeziku dostupan putem telefona, a u samom mestu je dostupan predstavnik na engleskom jeziku)

·      Troškovi organizovanja putovanja


JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • PCR. Vlada Republike Egipat je odlučila da je putnicma svih nacionalnosti koji putuju u Egipat (odluka se odnosi na celu teritoriju Republike Egipat) počevši od 01.09.2020. potreban negativan PCR test za ulazak u zemlju. Kriterijumi su sledeći:
-          PCR test ne sme biti stariji od 72 sata od trenutka uzimanja uzorka pre planiranog leta; -          Deca uzrasta do 5,99 godina u trenutku ulaska u Egipat nisu u obavezi da prilože negativan PCR test; -          U slučaju pozitivnog rezultata testa moguća je refundacija samo dela aerodromskih taksi (uslov avio kompanije) i jednog dela hotelskog smeštaja (iznos dostavlja ino partner) PCR test je moguće uradiiti i na aerodromu u Hurgadi po sletanju. Cena je 30$. Posle uzorkovanja putnici idu u hotel i istog dana uveče ili sledećeg dana dobijaju rezultat na email.
  • Putno zdravstveno osiguranje ((OBAVEZA – zahteva avio kompanija) je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem COVID-19)). Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki.
  • Egipatsku vizu (besplatna do 31.10.2020.) samo za državljane zemalja (među kojima je i Srbija) koji vize mogu kupiti na licu mesta, na aerodromu u Hurgadi. Svi putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu.
  • Individualni transfer (min. 2 odrasle osobe), u mestu Hurgada 20€ po osobi, a van Hurgade (El Gouna, Makadi, Soma bay i Marsa Alam) 40€. Deca do 1.99 gratis (nemaju sedište u prevoznom sredstvu), deca od 02-11.99 plaćaju 50%. Doplata nije obavezna, jer je grupni transfer uračunat u cenu aranžmana.
  • Deca do 2 godine godine plaćaju 80€ AIR CAIRO, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
  • Fakultativne izlete i individualne troškove
  • Ostale nepomenute usluge

NAČIN PLAĆANJA:

·         AVANSNO – u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa, 50% prilikom rezervacije, a ostatak u skladu sa uslovima rezervacije, do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put. ·         ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 mesečnih rata od dana uplate, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu. ·         PLATNIM KARTICAMA (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express). ·         PLAĆANJE NA RATE bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 6 rata). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak na rate.

NAPOMENA: pre uplate čekovima i prijema istih, subagenti obavezno da kontaktiraju organizatora putovanja radi uslova i načina plaćanja.

USLOVI PLAĆANJA:

·         Sve cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši  isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. ·         Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). ·         Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja ·         Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A TRAVEL DOO. ·         Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A TRAVEL zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

1 A TRAVEL d.o.o.  Licenca br. OTP 78 /2020 kategorija A40 / Ovlašćeni subagent Lord Travel Doo