fbpx

Lokacija: Nalazi se u delu Magawish u južnom delu Hurgade oko 10km od centra i aerodroma. Hotel je izgrađen u orijentalnom stilu, poslednji put je renoviran 2013. godine (restoran, recepcija i sve smeštajne jedinice). Kompleks raspolaže sa 469 smeštajnih jedinica raspoređenih u 6 blokova. Gostima su na raspolaganju  nekoliko bazena,  a’ la carte restorana kao i raznovrsne sportske aktivnosti. Za decu tu su dečiji klub (za uzrast 4-12 godina) i dečiji bazen.


Hotel se nalazi na svojoj 700m dugoj plaži, manji deo je sa koralnim grebenom koji privlači zaljubljenike u podvodni svet a drugi deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Gosti kompleksa mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela). Hotel ima ukupno 469 smeštajnih jedinica. Sve imaju pogled na more, vrt ili bazene. Svaka soba poseduje klima uređaj, telefon, internet konekciju, SAT TV i sef. Standard sobe su veličine oko 22m2  i predviđena je za dve odrasle osobe i jedno dete. Superior sobe su veličine oko 48ma u njoj mogu da se smeste dve odrasle osobe i dvoje dece. Plaća se: telefon, room service.


Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, Dar El Andalus, hotel u ponudi ima i 3 a’ la cart restorana (riblji, mediteranski i azijski), nekoliko barova i diskoteku. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića,  nargila , a la carte restorani i sve ostalo van koncepta.


3 bazena za odrasle, 2 bazena za decu. Tokom zimske sezone se greje glavni bazen i dečiji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su:  4 teniska i squash terena, stoni tenis, mini golf, noćni muzički program. Wi Fi je dostupan u lobiju bez doplate. Plaća se: bilijar, ronjenje, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i oprema, jahanje konja  i ostalo van koncepta.

Hotel od 4 zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

ALL INCLUSIVE USLUGA

CENE SA PREVOZOM - MERCURE HURGHADA 4*
Smena 27.09. 29.09. 04.10. 06.10. 11.10. 13.10. 18.10. 20.10.
07.10. 09.10. 14.10. 16.10. 21.10. 23.10. 28.10. 30.10.
standardna soba 785 828 893 893 893 893 893 893

* Cene su izražene u EUR po osobi, kao jedinstvena cena aranžmana (sve uključeno po programu putovanja).CENE BEZ PREVOZA - MERCURE HURGHADA 4*
Smena 21.09.
21.09.

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

Program putovanja:

Prvi danBeograd – Hurgada. Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», tri sata pred vreme predviđeno za poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom SM388 oko 06:30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 10.00h. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Noćenje.

Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete.

Pretposlednji dan: Hurgada. Doručak. Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12:00h kada prestaje i usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

Poslednji dan: Hurgada – Beograd. Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom SM387 je oko 02.00h. Sletanje u Beograd predviđeno oko 05:30h. Kraj programa.


JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

·         Avio prevoz (redovnom linijom avio kompanijom Air Cairo) na relaciji Beograd – Hurghada - Beograd,

·         Transfer aerodrom Hurghada – hotel - aerodrom Hurgada

·         6, 7, 9, 10, 13, 20 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu (avio kompanijom Air Cairo)

·         Avio takse trenutno oko:

o   76€ (ukupno 22.4 € taksa aerodroma Nikola Tesla, 29.6€ taksa aerodroma u Hurgadi, YQ taksa trenutno 24€ – YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta)

Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

·         Usluge predstavnika u Egiptu (u Hurgadi je gostima na raspolaganju predstavnik na srpskom i engleskom jeziku, dok je u mestu Marsa Alam, zbog udaljenosti od Hurgade, predstavnik na srpskom jeziku dostupan putem telefona, a u samom mestu je dostupan predstavnik na engleskom jeziku)

·      Troškovi organizovanja putovanja


JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • PCR. Vlada Republike Egipat je odlučila da je putnicma svih nacionalnosti koji putuju u Egipat (odluka se odnosi na celu teritoriju Republike Egipat) počevši od 01.09.2020. potreban negativan PCR test za ulazak u zemlju. Kriterijumi su sledeći:
-          PCR test ne sme biti stariji od 72 sata od trenutka uzimanja uzorka pre planiranog leta; -          Deca uzrasta do 5,99 godina u trenutku ulaska u Egipat nisu u obavezi da prilože negativan PCR test; -          U slučaju pozitivnog rezultata testa moguća je refundacija samo dela aerodromskih taksi (uslov avio kompanije) i jednog dela hotelskog smeštaja (iznos dostavlja ino partner) PCR test je moguće uradiiti i na aerodromu u Hurgadi po sletanju. Cena je 30$. Posle uzorkovanja putnici idu u hotel i istog dana uveče ili sledećeg dana dobijaju rezultat na email.
  • Putno zdravstveno osiguranje ((OBAVEZA – zahteva avio kompanija) je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem COVID-19)). Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki.
  • Egipatsku vizu (besplatna do 31.10.2020.) samo za državljane zemalja (među kojima je i Srbija) koji vize mogu kupiti na licu mesta, na aerodromu u Hurgadi. Svi putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu.
  • Individualni transfer (min. 2 odrasle osobe), u mestu Hurgada 20€ po osobi, a van Hurgade (El Gouna, Makadi, Soma bay i Marsa Alam) 40€. Deca do 1.99 gratis (nemaju sedište u prevoznom sredstvu), deca od 02-11.99 plaćaju 50%. Doplata nije obavezna, jer je grupni transfer uračunat u cenu aranžmana.
  • Deca do 2 godine godine plaćaju 80€ AIR CAIRO, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
  • Fakultativne izlete i individualne troškove
  • Ostale nepomenute usluge

NAČIN PLAĆANJA:

·         AVANSNO – u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa, 50% prilikom rezervacije, a ostatak u skladu sa uslovima rezervacije, do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put. ·         ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 mesečnih rata od dana uplate, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu. ·         PLATNIM KARTICAMA (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express). ·         PLAĆANJE NA RATE bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 6 rata). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak na rate.

NAPOMENA: pre uplate čekovima i prijema istih, subagenti obavezno da kontaktiraju organizatora putovanja radi uslova i načina plaćanja.

USLOVI PLAĆANJA:

·         Sve cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši  isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. ·         Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). ·         Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja ·         Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A TRAVEL DOO. ·         Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A TRAVEL zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

1 A TRAVEL d.o.o.  Licenca br. OTP 78 /2020 kategorija A40 / Ovlašćeni subagent Lord Travel Doo