fbpx

Lokacija: Nalazi se na plaži u Sakali, od aerodroma je udaljen oko 10km. Seagull Beach Resort se nalazi u oblasti Sakala, u Sheraton ulici, u blizini marine u kojoj se nalaze poznati restorani, šoping centri, bazari i diskoteke. Poslednji put je delimično  renoviran 2017. godine. Resort u svojoj ponudi ima i dva a la carte restorana, osam barova, akva park sa toboganima za decu i odrasle. Za decu tu su mini klub (4-11 godina), dva bazena, dva igrališta, mini zoo, akva park. Hotel poseduje dve privatne peščane plaže. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Hotel poseduje svoju privatnu marinu. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).


Smeštaj: Hotel poseduje ukupno 711 soba, od toga 520 standardnih, 84 porodične, 8 porodičnih dupleks soba, 48 superior soba (delimični pogled na more, maksimum 2 osobe u sobi), 18 superior soba sa direktnim pogledom i 16  junior apartmana, 7 apartmana i 7 spojenih soba.  Sve sobe imaju balkon ili prozor sa pogledom na bazen, more ili baštu, TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, mini bar (voda), sef, fen za kosu. Plaća se: telefon, room service.


Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel poseduje glavni restoran Cleopatra u kojem se služi doručak, ručak, večera, kasna večera, Nefertiti restoran-samo doručak, Food court gde se služi ručak 13.00-15.00 i kineska, italijanska, orijentalna i indijska hrana, riblji restoran a la carte  (besplatno jednom u toku boravka od minimum 5 noći), kineski a’ la carte restoran, Captain Nemo’s pub – večera.

Hotel od 4 zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

 • Klima
besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

ALL INCLUSIVE

CENE SA PREVOZOM - Sea Gull Resort 4*
Smena 07.08. 17.08. 27.08. 06.09. 16.09. 26.09.
17.08. 27.08. 06.09. 16.09. 26.09. 06.10.
standardna soba 530 530 530 530 530 530
jednokrevetna soba 626 626 626 626 626 626
family soba 637 637 637 626 626 626
trokrevetna soba 615 615 615 626 626 626

SMENE SU NA 10 NOĆENJA-11 DANA

* Cene su izražene u EUR po osobi, kao jedinstvena cena aranžmana (sve uključeno po programu putovanja).CENE BEZ PREVOZA - Sea Gull Resort 4*
Smena 24.07.
24.07.

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi danBeograd – Hurgada. Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», tri sata pred vreme predviđeno za poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU9484 oko 18h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.20h. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Noćenje. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Poslednji dan (11. dan): Hurgada. Doručak. Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12:00h kada prestaje i usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom JU9485 je oko 22.10h. Sletanje u Beograd predviđeno oko 01:30h. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Putno zdravstveno osiguranje ((OBAVEZA – zahteva avio kompanija) je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem COVID-19)). Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki.
 • Egipatsku vizu (besplatna do 31.10.2020.)
 • Individualni transfer (min. 2 odrasle osobe), u mestu Hurgada 20€ po osobi, a van Hurgade (El Gouna, Makadi, Soma bay i Marsa Alam) 40€. Deca do 1.99 gratis (nemaju sedište u prevoznom sredstvu), deca od 02-11.99 plaćaju 50%. Doplata nije obavezna, jer je grupni transfer uračunat u cenu aranžmana.
 • Deca do 2 godine godine plaćaju 80€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
 • Fakultativne izlete i individualne troškove i ostale nepomenute usluge

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio prevoz (redovnom linijom avio kompanijom Air Cairo ili čarter linijom Air Serbia) na relaciji Beograd – Hurghada - Beograd, (bez hrane zbog aktuelne COVID-19 situacije)
 • Transfer aerodrom Hurghada – hotel - aerodrom Hurgada
 • 6, 7, 9, 10, 13 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu (avio kompanijom Air Cairo)
 • 10 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu (avio kompanija Air Serbia)
 • Avio takse trenutno oko: o 76€ (ukupno 22.4 € taksa aerodroma Nikola Tesla, 29.6€ taksa aerodroma u Hurgadi, YQ taksa trenutno 24€ – YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta) – Air Cairo. / o 52€ (ukupno 22.4 € taksa aerodroma Nikola Tesla, 29.6€ taksa aerodroma u Hurgadi) YQ taksa (aviokompanijska doplata za gorivo) je promenljiva i doplaćuje se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Air Serbia
 • Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
 • Usluge predstavnika u Egiptu (u Hurgadi je gostima na raspolaganju predstavnik na srpskom i engleskom jeziku, dok je u mestu Marsa Alam, zbog udaljenosti od Hurgade, predstavnik na srpskom jeziku dostupan putem telefona, a u samom mestu je dostupan predstavnik na engleskom jeziku)
 • Troškovi organizovanja putovanja 25€ po osobi (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • AVANSNO – u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa, 50% prilikom rezervacije, a ostatak u skladu sa uslovima rezervacije, do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put.
 • ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 mesečnih rata od dana uplate, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.
 • PLATNIM KARTICAMA (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express).
 • PLAĆANJE NA RATE bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 6 rata). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak na rate.
 • Sve cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši  isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
 • Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).
 • Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja
 • Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A TRAVEL DOO. Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A TRAVEL zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

NAPOMENA:

 • O cenama za decu i aranžmanu na manji ili veći broj noći kontaktirati agenciju