fbpx

Ako tražite smeštaj u Sokobanji u izvanrednom prirodnom ambijentu gde se susreću šumovito podnožje planine Ozren i uvek bistra reka Moravica, naći ćete Hotel Moravicu sa tri zvezdice. Uzvišenje kraj reke, na kome je lociran hotel, omogućava mu dominantan položaj u odnosu na okolinu, što pruža gostima izuzetan doživljaj bogatstva prirode ovog kraja. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže i kupališta „Banjica“. Sastavni deo hotelskog kompleksa su i „trim staza“ i šetalište, što omogućava gostima potpun odmor uz rekreaciju.


Smeštaj: Hotel „Moravica“ ima kapacitet smestaja oko 200 ležajeva u 5 apartmana, 15 jednokrevetnih i 80 dvokrevetnih soba, restoran sa 400 mesta, salon za bankete, nacionalni restoran, dva aperitiv-bara, i jedinstvenu kongresnu dvoranu.


Restoran hotela svakodnevno nudi meni sa različitim domaćim, tradicionalnim specijalitetima ovog kraja, specijalitetima sa roštilja i različitim vrstama poslastica uz odgovarajući izbor domaćeg i stranog pića. Hotel poseduje dve banket sale na usluzi gostima za održavanje sastanaka, konferencija i prezentacija, dva apertiv bara koja gostima hotela nudi različiti asortiman domaćih i stranih pića, restoran sa terasom – pogodan u letnjim mesecima za osveženje i uživanje na otvorenom.

Hotel od 3 zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

CENOVNIK - HOTEL MORAVICA 3*
Smena 02.02.
02.02.NA UPIT

CENOVNIK - HOTEL MORAVICA 3*
Smena

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

Cena pansiona za decu do 12 godina  
  • Deca do sedam godina imaju besplatan smeštaj
  • Deca od 7-12 godina plaćaju 60% od cena usluga
  • Deca od 12-15 godina plaćaju 50% od boravišne takse

Doplate:
  • Кorišćenje klime po sobi dnevno ….. 400,00 dinara
  • Boravišna taksa (dnevno po osobi) …… 70,00 dinara
  • NAPOMENA: Pansionske usluge se pružaju za period duži od tri dana, za period ispod tri dana pansion se uvećava za 20%.

Napomena:
  • rezervacije se rade na upit, direktno sa hotelom
Toggle side content