fbpx

Hotel “Fontana” se nalazi odmah do parka, koji se prostire na 60ha uređene površine, i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog „Mosta ljubavi“ i Promenade. 2019. godine je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park. Apartmani su prostrani i moderno opremljeni, te obezbeđuju udobnost i komfor.


Standard Apartman -  Svaki apartman ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i fenom i dnevni boravak odvojen od spavaće sobe. Tipovi ležaja u Standard apartmanu mogu biti 2 „twin“ kreveta (90 cm širine) ili 1 „queen“ krevet (150 cm širine).


Superior dvokrevetne sobe - svaka soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i fenom. Jedan deo ovih smeštajnih jedinica ima i terasu. Tipovi ležaja u ovim smeštajnim jedinicama mogu biti 2 „twin“ kreveta (90 cm širine) ili 1 „queen“ krevet (150 cm širine). Maksimalan kapacitet su 2 odrasle osobe i 1 dete. . U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.


Studio - Dnevni boravak je samo jednim zidom pregrađen od spavaće sobe, tako da je ovaj veliki apartman jedan od omiljenih i najčešće rezervisanih od strane gostiju. Dnevni boravak je odvojen od spavaće sobe samo pregradnim zidom i u obe prostorije se nalazi LCD televizor. Svaki Studio poseduje i terasu. Studio je opremljen sa 2 spojena „twin“ kreveta (180 cm širine).


Porodični Apartman - Svi apartmani opremljeni su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom, LCD televizorom u spavaćoj sobi i dnevnom boravku, kao  i sefom u svakoj smeštajnoj jedinici. Svaki apartman ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i fenom i dnevni boravak odvojen od spavaće sobe. Tipovi ležaja u porodičnom apartmanu mogu biti 2 „twin“ kreveta (90 cm širine) ili 1 „queen“ krevet (150 cm širine).


Wellness Apartman je najluksuznija smeštajna jedinica u hotelu „Fontana“ . Na raspolaganju su Vam prostrana spavaća soba, zastakljen dnevni boravak sa đakuzijem i prekrasan pogled na Vrnjačku Banju. Svaki apartman ima svoje kupatilo sa širokom tuš kabinom, fenom i svom neophodnom kozmetikom. Tip ležaja u ovim smeštajnim jedinicama su 2 spojena „twin“ kreveta (180 cm širine).

 

Hotel od 4 zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

CENOVNIK - HOTEL FONTANA 4*
Smena 04.02.
04.02.CENOVNIK - HOTEL FONTANA 4*
Smena
superior double or twin room
Junior suite
Premier suite
Wellnes suite

* Cene su u € za uslugu noćenja sa doručkom po osobi dnevno

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

CENA OBUHVATA:

 • Date cene su za uslugu noćenja sa doručkom po osobi dnevno

CENA NE OBUHVATA:

 • Boravišna taksa iznosi 120 din po osobi dnevno. Osiguranje iznosi 10 din po osobi dnevno

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za večeru 4,5 eur po osobi dnevno
 • Doplata za svaku sledeću osobu u apartmanu je 10 eur dnevno.
 • Deca do 7 godina – GRATIS, ukoliko koriste zajednički ležaj.
 • Deca od 7 – 12 godina: Ostvaruju popust 50% od cene.
 • Mogućnost korišćenja vaučera Republike Srbije
 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Obavezna grancija plaćanja (autorizacija kreditne kartice, keš depozit ili deponovanje čekova),
 •  Gotovinsko plaćanje,
 •  Žiralno plaćanje,
 • Avans 50%, a razlika do završetka usluga,
 •  Čekovima građana, do 5 noći 50% avansa a razlika podeljena u tri mesečne rate
 •  Čekovima građana 5 noći ili više, 50% avansa a razlika podeljena u šest mesečnih rata.
 •  Naplata se vrši u nacionalnoj valuti RS dinar, prema srednjem kursu NBS na dan izdavanja fakture.

NAPOMENA:

 • Jedan popust isključuje drugi. Hotel zadržava pravo promene cena u bilo kom trenutku. Cene su formirane prema srednjem kursu NBS na dan 15.12.2020.
 • U slučaju nedolaska ili otkaza rezervacije na dan početka korišćenja usluga uplaćeni avans se ne refundira.
 • Korisnik može odustati od korišćenja aranžmana. Datum pismenog otkaza predstavlja osnov za obračun troškova naknade koja pripadaju organizatoru, iskazane procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu ugovorenih aranžmana: - 10% ukoliko se korišćenje aranžmana otkaže 30 dana pre početka, - 20% ukoliko se korišćenje aranžmana otkaže 29 do 15 dana pre početka, - 50% ukoliko se korišćenje aranžmana otkaže 14 do 8 dana pre početka, - 85% ukoliko se korišćenje aranžmana otkaže 7 do 1 dana pre početka, - 100% ukoliko se korišćenje aranžmana otkaže na dan ili posle početka korišćenja usluga.
 • Napred opisani troškovi otkaza neće se obračunati u sledećim okolnostima: slučaju smrti člana uže porodice (roditelj, bračni drug, deca), u slučaju bolesti čija je priroda takva da se može uzeti kao opravdan razlog (uz obavezno dostavljanje lekarskog nalaza).
 • U slučaju skraćenja boravka od strane individualnih gostiju, hotel Fontana zadržava pravo da naplati  15% vrednosti nerealizovanog dela aranžmana. Nadoknada za skraćenje boravka se ne naplaćuje u slučajevima: iznenadne bolesti gosta, smrtnog slučaja u užoj porodici,elementarne nepogode, vanrednog stanja.