fbpx

Hotel Borovi nalazi se u neverovatno lepoj prirodi Sjenice, između guste borove šume i reke Jablanice. Hotel još nazivaju i vazdušnom banjom, zbog okruženja u kojem se nalazi. Nalazi na oko 2 km od centra Sjenice za šta je potrebno nekih dvadesetak minuta lagane šetnje, a na pola sata vožnje od jezera i specijalnog rezervata prirode Uvac.


Hotel raspolaže sa 130 ležaja, raspoređenim u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvrokrevetnim sobama. Takođe, hotel poseduje i šest apartmana -Junior, Superior, President. U sklopu hotela se nalazi etno restoran, banket sala, kongresni centar, veštačko jezero, staza zdravlja kroz borovu šumu. Hotel ,,Borovi" svojim kapacitetom i komforom predstavlja najbolji i najlepši hotel u regioni i kao takav predstavlja nosilac razvoja turizma u Sjenici. Sve sobe su opremljene  kablovskom televizijom, wi-fi... Parking hotela je pod video nadzorom.


Kongresni centar hotela ,,Borovi" raspolaže kapacitetom do 500 mesta. Kongresni centar je opremljen savremenom audio-vizuelnim uređajima (projektor,projekcione platno,flip chart....). Centar pruža mogućnost gostima hotela,,Borovi", kao i drugoj poslovnoj klijenteli da na visoko profesionalan način organizuju sve vrste konferencija, seminara, sastanaka, treninga, radionica i drugi događaja.

 

Hotel od 4 zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

NA UPIT

CENOVNIK - HOTEL BOROVI
Smena 05.02.
05.02.CENOVNIK - HOTEL BOROVI
Smena 05.02.
31.12.

* Cene su po osobi na bazi izabrane usluge

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

CENA ONUHVATA:

  • smeštaj po osobi na bazi odabrane usluge
  • boravišnu taksu i osiguranje

CENA NE OBUHVATA:

  • individualne troškove
  • fakultativne izlete (postoji mogućnost organizovanja posete rezervatu prirode,,Uvac", krstarenje, pešačke ture ,kombi prevoz do vidikovca, jeep safary)

POPUSTI I DOPLATE:

  • Deca od 0-5 godina borave gratis ukoliko dele zajednički ležaj sa jednom ili dve odrasle osobe
  • Deca od 5-11.god plačaju 50% od ukupne cene po odrasloj osobi na bazi izabrane usluge
  • Za ostaverenih 5 ili više noći primamo vaučere Republike Srbije

NAPOMENA:

  • rezervacije se rade na upit
Toggle side content