fbpx

Lokacija: Novoizgrađeni planinski bungalovi, u selu Crni Vrh, na Staroj planini. Dva bungalova za smeštaj do osam osoba smeštena su na 4 kilometara udaljenosti od staze Konjarnik, na samom putu ka skijalištu.


Sadržaj: Sastoje se od dve spavaće sobe sa po jednim francuskim i jednim standardnim ležajem na spratu i dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom u prizemlju. Bungalovi sadrže balkon, sopstveno kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju, LCD TV sa satelitskim kanalima, WiFi internet.


Usluga je na bazi najma, uz mogućnost doplate za polupansion (doručak i kasni ručak), po ceni od 10 evra po osobi dnevno.  Ishrana gostiju se obavlja u obližnjem objektu "Apartmani Sunce"

Hotel od zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

CENE SA PREVOZOM - Bungalovi Biljana
Smena 05.11.
05.11.Cene su izražene u evrima, po bungalovu – dnevno, na bazi NAJMA

CENE BEZ PREVOZA - Bungalovi Biljana
Smena 02.01.
27.03.
min noćenja 3
do 8 osoba bungalov 75

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Smeštaj na bazi najma

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Prevoz
  • Individualne troškove

DOPLATE:

  • Doplata za polupansion (doručak i kasni ručak), po ceni od 10 evra po osobi dnevno.
 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  •  Gotovinsko plaćanje - 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
  •  Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
  • Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. marta 2021. godine;
  • Preko računa uz profakturu izdatu od strane Lord Travel-a;
  • Administrativnom zabranom – BEZ UVEĆANJA: u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. marta 2021. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima Lord Travel ima potpisan ugovor o saradnji);
Organizator putovanja je turistička agencija Lord Travel, licenca OTP 266/2020- A 35 izdata od Agencije za privredne registre od 04.02.2020. godine. Lord Travel osiguran je Polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 00432637, osiguravača „SAVA” Beograd. Polisa važi od 01.01.2020. do 01.10.2020. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Lord Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.