fbpx

Vila Nikola je objekat apartmanskog tipa koji se nalazi na svega 100m od centralne pešačke zone u Sokobanji i koji dugi niz godina dočekuje i ispraća uvek zadovoljne goste koji svoj odmor u Srbiji provode u Sokobanji.

Ove godine vila Nikola je osvežena i delimično renovirana i sa svim neophodnim sadržajem ugostiće sve one koji svoj odmor u Srbiji planiraju baš u Sokobanji. Vila Nikola trenutno raspolaže sa 5 izuzetno komfornih smeštajnih jedinica apartmanskog tipa (apartmana) za smeštaj do 6 gostiju. Svi apartmani su sa prostranim terasama a neke od terasa pružaju fantastičan pogled na prelepe vrhove Ozrena. Vila Nikola – Sokobanja poseduje veliko dvorište oko samog objekta koje je na raspolaganju gostima za opušteno uživanje  u Sokobanjskom čistom vazduhu. Ispred vile postoji javni parking koji je besplatan. (Napomena: Obzirom da se radi o parkiranju na ulici ispred objekta napominjemo da postoji mogućnost  izmene režima parkiranja i uvođenja naplate od strane opštine Sokobanja. U tom slučaju gosti vile se mogu parkirati besplatno u neposrednoj blizini objekta).

Svi apartmani vile Nikola poseduju besplatan bežični Internet i televiziju, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, unutrašnji trpezarijski deo, kuhinjski blok i veliku terasu sa stolom i stolicama. Apartmani koji se nalaze na trećem spratu su potpuno funkcionalni i bez ometajućih krovnih kosina pa pružaju potpunu funkcionalnost za boravak gostiju. U letnjim mesecima temperaturno su prijatni za boravak gostiju a poseduju i klima uređaje.

U vili Nikola moguć je boravak uz vaučere Republike Srbije.

Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak duži od 7 noćenja).

Izvanredna lokacija, u samom srcu Sokobanje, blizina marketa, prodvnica, parkova, restorana i ostalih sadržaja čine naš objekat izuzetnom prilikom da svoj odmor provedete u Srbiji, uživajući u čarima Sokobanje.


OPIS SMEŠTAJA: Prvi sprat – 1/4 duplex (broj 2) apartman sastoji se iz dve spavaće sobe, hodnika, izdvojene kuhinje, kupatila i terase. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, garderoberi i TV, a u drugoj dva singl ležaja, trpezarijski sto za 4 osoba i TV. Obe spavaće sobe imaju izlaz na terasu. U kuhinjskom delu postoji rešo i veći frižider. Kupatilo je sa kadom. Prvi sprat – 1/5 apartman (broj 3) sastoji se iz spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijskim delom, hodnika, kupatila i terase. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, jedan singl ležaj, garderober i TV. U dnevnom boravku postoji ležaj na rasklapanje za dve osobe, TV, trpezarijski sto za 5 osoba i kuhinjski blok sa rešoom i manjim frižiderom. U hodniku se nalazi dodatni garderober. Kupatilo je sa tuš kabinom. Drugi sprat – 1/6 dupleks apartman (broj 4) se sastoji iz hodnika, dve spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarijskog prostora, zasebnog prostora kuhinje i kupatila. Ova jedinica je ujedno i najveća i ima približno 100m2. U obe spavaće sobe nalazi se po jedan francuski ležaj i garderoberi. U dnevnom boravku postoji garnitura za sedenje i deo na rasklapanje za smeštaj još dve osobe, TV i manje fotelje. Trpezarijski deo obuhvata sto za 6 osoba, dok se u kuhinjskom prostoru nalazi i mali šank koji je predviđen za sedenje. Kupatilo je sa kadom. Treći sprat (potkrovlje) – 1/4 apartman (broj 8) sastoji se iz dnevnog boravka u kome se nalazi garnitura za sedenje koja se rasklapa i predviđena je za dve osobe, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i garderober, trpezarijskog dela sa stolom za 4 osoba, TV-om, kuhinje sa rešoom i većim frižiderom, terase i kupatila sa tuš kabinom. Iako je u pitanju potkrovlje, kompletan prostor je potpuno funkcionalan i bez ometajućih kosina. U apartmanu postoji i klima uređaj za slučaj viših temperatura u letnjim mesecima mada je izolacija dobra i ne oseća se vrućina u prostoru. Treći sprat (potkrovlje) – 1/3 apartman (broj 7) sastoji se iz dnevnog boravka u kome postoji garnitura za sedenje, trpezarijski sto za 3 osobe, garderober, TV, kuhinjski blok sa rešoom i manjim frižiderom, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj, kupatila sa tuš kabinom i terase. Iako je u pitanju potkrovlje, kompletan prostor je potpuno funkcionalan i bez ometajućih kosina. U apartmanu postoji i klima uređaj za slučaj viših temperatura u letnjim mesecima mada je izolacija dobra i ne oseća se vrućina u prostoru.
Lokacija objekta: Ulica 27.Marta broj 33, 18230 Sokobanja Spoljni prostor: Objekat je sa dvorištem koje ga okružuje sa tri strana, uređeno i sa dovoljno prostora koji je na raspolaganju gostima za dnevne aktivnosti. Parking: Parkiranje vozila moguće je na javnom parkingu koji se naplaćuje ili malo dalje od objekta gde postoje zone bez naplate. WI-FI internet: Internet je dostupan besplatno u celom objektu.
Vila od 1 zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

CENE SA PREVOZOM - Vila Nikola
Smena 14.06.
14.06.Cene su izražene u dinarima , po smeštajnoj jedinici, dnevno, na bazi NAJMA

CENE BEZ PREVOZA - Vila Nikola
Smena 02.04. 30.04. 04.06. 02.07. 03.09.
29.04. 03.06. 01.07. 02.09. 30.09.
min noćenja 2 2 3 5 2
za smeštaj 2 osobe duplex 2100 2400 2600 3000 2400
za smeštaj 3 osobe duplex 3000 3300 3500 4100 3300
duplex apartman za 4 osobe 3700 4000 4200 5000 4000
duplex apartman za 5 osoba 4450 4750 4950 5950 4750
za smeštaj 6-8 osobe duplex 4800 5100 5300 6500 5100

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

POPUSTI:

  • Jedno dete do 4,99 godina u pratnji dve odrasle osobe boravi BESPLATNO.
 

Cena aranžmana obuhvata:

  • Smeštaj na bazi najma;
  • Boravišnu taksu;
  • Korišćenje WiFi interneta.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
  • Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
  • Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2022. godine;
  • Preko računa uz profakturu izdatu od strane organizatora;
  • Administrativnom zabranom – BEZ UVEĆANJA: u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2022. godine, po uslovima organizatora putovanja