fbpx

Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi – poslednji dan – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan – Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

 

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru.

MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE ZA CENE I RASPOLOŽIVOST

Maldivi
Smena 01.11. 25.11. 26.11. 27.11. 28.11. 29.11. 30.11. 01.12. 26.12. 27.12. 28.12. 29.12. 30.12. 31.12. 30.12.
24.11. 25.11. 26.11. 27.11. 28.11. 29.11. 30.11. 25.12. 26.12. 27.12. 28.12. 29.12. 30.12. 31.12. 31.12.
Polazak iz: BEOGRADA: KANDIMA MALVIVES 5* 1825 1839 1854 1868 1882 1896 1911 1925 2074 2222 2370 2519 2668 2816 2964

CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI U EVRIMA ZA 7 NOĆI U SKY STUDIO, 1/2 SOBI. USLUGA POLUPANSION.

* CENA AVIO-KARTE OD 985 EVRA SA SVIM TAKSAMA.

USLOVI PLAĆANJA: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

NAČIN PLAĆANJA:

– Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
– gotovinski,
– preko računa uz profatkturu izdatu od Lord Travela.

*Cene u tabeli su za 7 noćenja i informativnog su karaktera. Putovanje može biti ostvareno za kraći ili za duži boravak od navedenog, a cene važe u navedenom periodu zaključno sa 30.04.2024. Za detaljnije informacije i upite molimo Vas da nas kontaktirate.

U cenu putovanja je uračunato: smeštaj u odabranom tipu sobe na bazi izabranog broja noćenja, izabrane usluge i izabranog hotela sa povratnim transferom.

U cenu putovanja nije uračunato: avio prevoz i aerodromske takse (cene hotela i avio karata zavise od perioda putovanja i raspoloživosti u trenutku upita i podložne su promeni), međunarodno putno zdravstveno osiguranje, izlazna taksa na Maldivima (25 USD po osobi – plaćanje na aerodromu Male, prilikom povratka), ekstra troškovi.

INFORMACIJE O HOTELU: Lokacija: Hotel otvoren 2017. godine, Lifestyle rizort koji kombinuje moderan dizajn sa prirodnim karakteristikama rajskog ostrva, a poseduje jedan od najvećih bazena na Maldivima.
Položaj: Nalazi se na ostrvu veličine 3 kilometra dužine i 100 metara širine, u središtu velike lagune. Aerodrom Male udaljen je 150 kilometara, odnosno na oko 25 minuta vožnje lokalnim letom do ostrva Kudahuvadhoo, a zatim još oko 20 minuta vožnje brodom.

Hotelski sadržaj: Novi rizort će Vas impresionirati čistim, modernim dizajnom, koji se idealno uklapa u prirodu i vegetaciju ostrva. Gostima je na raspolaganju pet restorana sa velikim izborom jela među kojima su i restoran “Flavour Zest“ koji nudi mnoštvo različitih internacionalnih specijaliteta, restoran „Far East Fine Dining“ u kome možete uživati u autentičnoj kineskoj kuhinji, direktno na plaži se nalazi restoran “Azure“ sa mediteranskim specijlitetima, moderni restoran “Deli“ služi sveže snekove, a restoran „Smoked“ služi jela sa roštilja. Gosti mogu da uživaju uz osvežavajuće koktele u baru na bazenu „Breeze“, a u kafeu “Aroma“ se možete osvežiti svežim sokovima i maldivskim i azijskim poslasticama. Hotel dodatno poseduje dva bara, jedan Beach Club, kafe, bazen, umetnički studio, fotostudio i beplatan internet WIFI.

Smeštaj: 274.
Sky Studio: veličine oko 40 m2 (od čega je otvoreni prostor oko 15 m2), smeštene u zgradama sa 4 smeštajne jedinice direkno na plaži. Nalaze se na prvom spratu, elegantno i moderno opremljene u svetlim bojama. U svom sastavu imaju tuš/WC, TV, telefon, klimu, ventilator na plafonu, minibar i balkon.
Beach Studio: veličine oko 40 m2 (od čega je otvoreni prostor oko 15 m2), isto opremljene kao Sky Studio, ali se nalaze se u prizemlju i dodatno imaju terasu.
Ishrana: Bogat švedski sto za doručak uključen u cenu. Uz rezervisan polupansion uključena je večera, uz rezervisan pun pansion odn. all inclusive i ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranima ,,Flavor’’ ili ,,Zest’’ (voda, bezalkoholna pića, sokovi, kafa i čaj uračunati su u cenu). Za ostale pogodnosti all inclusive paketa, pogledajte tabelu

Wellness: Spa se nalazi u sred tropske vegetacije i nudi različite masaže i tretmane lepote.
Sport: Uključeno: fitnes centar, odbojka na plaži, tenis, košarka. Uz doplatu: bicikl, skuter, streličarstvo, joga, različiti nemotorizovani i motorizovani sportovi.

Zabava: Večernja zabava. Uz doplatu: kursevi kuvanja, umetnički i kursevi rukotvorina.

Kontakt: www.kandima.com/index.php/en/

VAŽNE NAPOMENE:

– KLIMA: Na Maldivima je toplo preko cele godine sa temperaturama od 30 do 35C sa mogućim kratkotrajnim tropskim pljuskovima.
– Putovanje je osmišljeno za individualne putnike, bez pratnje vodiča.
– Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate
– Za potvrdu rezervacije od strane agencije potrebno je minimum 5 radnih dana.
– Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora.
– Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
– Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
– Rezervacija se realizuje na upit.
-Program je rađen je na bazi minimum 2 putnika, u dvokrevetnoj sobi.
-Cena aranžmana za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju i dete 0-12 godina je na upit.
-Jednokrevetna soba-na upit.
-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15h datuma početka putovanja do 10h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korisćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h i poslednjeg dana nakon 10h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji hotela.
-Raspodelu soba u hotelu vrsi recepcija po dolasku. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta.
-Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.) Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotela, ne podrazumeva obavezno besplatno korisćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korisćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, depozit za peskire, ležaljke na plaži, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni, sportovi na vodi i slično.)
-Datum početka i završetka putovanja utvrđen Programom ne podrazumeva celodnevni boravak putnika u smeštajnom objektu, odnosno destinaciji. Vreme polaska ili dolaska putnika i ulaska ili izlaska putnika iz smeštajnog objekta uslovljen je procedurama na graničnim prelazima, stanju na putevima, dozvolama nadležnih vlasti, tehničkim i vremenskim uslovima ili višom silom koje mogu da utiču na vreme polaska aviona i drugog prevoznog sredsta na koje organizator ne može uticati, te zbog toga za takve slučajeve Organizator ne snosi odgovornost. Prvi i poslednji dan iz Programa su predviđeni za putovanje i ne podrazumevaju boravak u hotelu ili mestu opredeljenja-već samo označava kalendarski dan početka i završetka putovanja, tako da Organizator ne snosi odgovornost zbog večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta, ulaska u sobu u kasnim večernjim časovima, napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima i slično.
-Postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredisnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici. Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici.
-Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Obavezno je dostavljanje podataka koji omogućavaju neposredan kontakt sa maloletnikom koji putuje ili boravi u inostranstvu bez pratnje roditelja ili staratelja (ime, adresa i broj telefona osobe odgovorne za maloletnika u inostranstvu)-saglasnost oba roditelja overena u opstini ili sudu je neophodna.
-U slučaju ostećenja, kasnjenja ili gubitka prtljaga, odmah se obratite predstavniku aviokompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report).
– Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još minimum 6 meseca po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosiputnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
– Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
– Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika.

Beograd,01.10.2023.
PROGRAM PUTOVANJA br. 01 od 01.10.2023.

Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP DOO licenca OTP 121/2021, od 13.10.2021. kat.A.