Lokacija: Hotel Galini je smešten na svega 10 metara od plaže u samom centru Pefkiju. U ponudi ima klimatizovane sobe sa balkonom s kog se pruža pogled na Egejsko more ili na selo Pefki. Grad Edipsos sa termalnim izvorima udaljen je oko 30 km. Hotel je kompletno renoviran 2008.
Sadržaj: Sve moderno uređene sobe hotela Galini ukrašene su svetlim bojama. Poseduju TV, frižider i sef. Svaka uključuje sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Doručak na bazi švedskog stola sa hladnim jelima služi se svakog jutra. Kafa, osvežavajuća pića i lagani obroci služe se u baru Fygias koji ima prostore za sedenje na otvorenom i na plaži. Pored toga nudi restoran, bar sa besplatnim bežičnim internetom i privatni prostor na plaži, opremljen suncobranima i ležaljkama.
Usluga: Noćenje sa doručkom; Polupansion u terminu od 20.06-20.09.2018.

Cenovnik »Saznajte više

Vila od 3 zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

Hotel Galini 3*
Smena 24.11.
24.11.

* Cene su po sobi/apartmanu dnevno izražene u EUR: dinarska protivvrednost

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

Prevoz je obezbeđen autobusima turističke klase prosecnog nivoa udobnosti (audio/video oprema, klima uređaj). Polazak autobusa iz Beograda je dan pre početka smene u 15 časova sa parkinga na Novom Beogradu preko puta Otvorenog tržnog centra ( tzv.- buvljak) na uglu ulica Jurija Gagarina I Antifasističke Borbe u Bloku 42. Povratak autobusa je poslednjeg dana od 16 časova po lokalnom vremenu. Minimalan broj putnika za polazak autobusa je 35. U slučaju nedovoljnog broja putnika minimalan otkazni rok je 5 dana.