fbpx

Erciies je najviša planina Centralne Anadolije sa vrhom koji dostiže do 3.916 metara. Nastala je erupcijom vulkana. Nalazi se 25 km južno od grada Kayseri i 27 km od istoimenog aerodroma. Ski centar je inicijalno nastao 2012. i stalno se širi sa tendencijom da postane jedan od najvažnijih skijaških centara Azije. Svake godine se grade nove skijaške staze, hoteli, zabavni sadržaji, a broj skijaša koji posećuju ovaj ski centar neprestalno raste. Grad Kayseri je samo 70 km udaljen od poznate istoprijske turističke destinacije Kapadokije (Cappadocia).

Program putovanja:

 

1.DAN – četvrtak 24.02.2022. BEOGRAD – ANKARA

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu u 07:30. Poletanje aviona AnaldooluJet, brend Turkish arlines-a, za Ankaru u 10:00 i sletanje na aerodrom u Ankari u 13:55 po lokalnom vremenu. Autobuski transfer do hotela Grand Hamit 4* u Ankari. Smeštaj u izabrane sobe. Slobodno vreme za obilazak Ankare. Večera u hotelu. Noćenje.

2.DAN – petak 25.02.2022. ANKARA – KAPADOKIJA


Doručak u hotelu. Nakon doručka i odjave iz soba, sledi izlet u Ankari – city tour u pratnji lokalnog stručnog vodiča (na engleskom jeziku). Nakon završenog programa obilaska Ankare, sledi ručak tradicionalnih turskih jela u autentičnom lokalnom restoranu. Nastavak puta za Kapadokiju (oko 4h vožnje). Dolazak i smeštaj u izabrane sobe hotela Suhan Cappadokia hotel & spa 5*. Uživanje u spa sadržajima hotela. Večera u hotelu.

3.DAN – subota 26.02.2022. KAPADOKIJA – KAYSERI


Doručak u hotelu. Za one koji to žele, opciono se može organizovati let balonom iznad Kapadokije, kao posebne atrakcije ovoga kraja (ovi izleti se realizuju u ranim jutarnjim satima, negde oko 6:30-07:00). Nakon doručka i odjave iz soba, sledi izlet i obilazak Kapadokije u pratnji stručnog lokalnog vodiča. Na kraju izleta biće organizovan ručak u panoramskom restoranu iz koga se pruža fascinantan pogled na Kapadokiju. Nastavak puta do grada Kayseri (oko 80-90min vožnje) i smeštaj u hotel Enlivia 4* (u kome će se koristiti usluga 8 polupandsiona). Večera u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje u hotelu.

 

4-9.DAN nedelja-petak /27.02-04.03.2022. KAYSERI – ERCIYES / SKIJANJE

Boravak u hotelu Enlivia 4* na bazi polupansiona. Šest dana skijanja u ski centru Erciyes (skipas uključuje 200 vertikalnih transporta na skijalištu). Obezbeđeni su svakodnevni transferi do skijališta i nazad (od hotela, koji se nalazi u centralnom delu grada Kazseri, potrebno je svega 20-25 minuta vožnje do skijališta – do koga vodi autoput).

 

10.DAN subota 05.03.2022. KAYSERI – obilazak grada i šoping / opciono ERCIYES – sedmi dan skijanja

Boravak u hotelu Enlivia 4* na bazi polupansiona, osmi dan. Opciono skijanje, sedmi dan, u ski centru Erciyes (skipas uključuje 200 vertikalnih transporta na skijalištu, tako da će sigurno ostati dovoljno “prolaza” na ski liftove i žičare i za sedmi dan skijanja). Oni koji žele skijati i sedmi dan, sami plaćaju transfer do skijališta. Ovaj dan (osim za one koji žele skijati) predstavlja slobodan dan namenjen za razgledanje grada Kayseria i shoping.

 

11.DAN – nedelja 06.03.2022. KAYSERI – ANKARA – BEOGRAD

Doručak u hotelu. Slobodno vreme do 10:30, kada je predviđen autobuski transfer do Ankare na aerodrom. Let za Beograd je u 18:05 po lokalnom vremenu. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 18:10. Kraj aranžmana

CENE IZRAŽENE U EUR PO OSOBI

ERCIYES - TURSKA 11 DANA AVIONOM
Smena 24.02. 24.02.
06.03. 06.03.
Polazak iz: BEOGRADA 799 819

Cena za smeštaj u 1/3 I 1/4 sobi i cena za smeštaj u 1/2 sobi

Popust za decu: Deca uzrasta 6-12 god imaju popust na navedene cene u visini od 80 evra.

Bez skipasa: Za one koji ne koriste skipasove, cena aranžmana se umanjuje za 70 evra.

FIRST MINUTE CENA  paketa po osobi iznosi:

 Sa smeštajem u 4-krevetnoj i 3-krevetnoj sobi – 799 evra.
– Sa smeštajem u 2-krevetnoj sobi – 819 evra.


U cenu aranžmana je uključeno:

– Povratni avio prevoz AnadoluJet, brand Turkish airlinesa, na relaciji Beograd-Ankara-Beograd.
– Aerodromske takse.
– Dodatni prtljag za ski opremu (torba za skije i pancerice), pored osnovnog (20kg) i ličnog prtljaga.
– Autobuski transferi na sledećim relacijama: aerodrom Ankara – hotel Ankara, city tour Ankara, Ankara-Kapadokija, Kapadokija izlet, Kapadokija-Kayseri hotel, Kayseri hotel-Ankara aerodrom.
– Izlet u Ankari – city tour, uz pratnju lokalnog turističkog vodiča sa svim pratećim ulaznicama i jednim ručkom tradicionalnih turskih specijaliteta.
– Izlet u Kapadokiji, uz obezbeđen kompletan program i vođenje od strane stučnog lokalnog vodiča, uz sve neophodne ulaznice i uz obezbeđen ručak u autentičnom restoranu toga kraja.
– Jedan polupansion u hotelu Grand Hamit 4* u Ankari.
– Jedan polupansion u hotelu Suhan Cappadokia hotel & spa 5* u Kapadokiji.
– Osam polupansiona u hotelu Elivia 4* u centralnoj oblasti grada Kazseri.
– Šest transfera na relaciji hotel – skijalište Ercyes – hotel.
– Skipas za ski centar Erciyes, koji uključuje 200 vožnji žičarom (realno dovoljno za punih 7 dana skijanja).
– Usluge vodiča – pratioca grupe, sve vreme trajanja aranžmana.
– Troškove organizacije aranžmana.

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

–    Boravišna taksa u hotelu.
–    Putno zdravstveno osiguranje.
–    Lični troškovi putnika.

 

Za realizaciju aranžmana potrebno je minimalno 15 putnika.

Toggle side content