fbpx

DUBAI od 01.10.2023.- 30.04.2024.
6 dana/5 noći, 8 dana/7 noći, 10 dana/9 noći

1. DAN BEOGRAD – DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai prema izabranom redu letenja (FZ1746 u 13.15h ili FZ1750 u 22.15h). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2-5, 7 ili 9. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6, 8 ili 10. DAN DUBAI – BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd prema izabranom redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ1745 u 09.05h ili FZ1749 u 18.55h).

Kraj programa.

MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE ZA CENE I RASPOLOŽIVOST

Dubai - Individualni polasci
Smena 01.12. 01.12. 01.12. 02.12. 02.12. 02.12.
06.12. 08.12. 10.12. 07.12. 09.12. 11.12.
Polazak iz: Beograda-CITY MAX AL BARCHA 3*: 1015 1189 1339 1015 1189 1315
Polazak iz: JEDNOKREVETNA SOBA 1449 1795 2095 1449 1795 2049

Usluga u hotelu: NOĆENJE SA DORUČKOM

* Cene u tabeli su na bazi 5,7 ili 9 noćenja. Putovanje može biti ostvareno za kraći ili duži period boravka od navedenog, kao i u terminima koji nisu navedeni u cenovniku.

USLOVI PLAĆANJA: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:
– Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put:
– gotovinski,
– preko računa uz profakturu izdatu od strane Lord Travel-a.

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI

Cene su na bazi 5,7 ili 9 noćenja. Putovanje može biti ostvareno za kraći ili duži period boravka od navedenog, kao i u terminima koji nisu navedeni u cenovniku.

Jedinstvena cena individualnog putovanja obuhvata:
Povratnu avio kartu na relaciji Beograd-Dubai-Beograd kompanijom Fly Dubai, smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, povratni transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom, troškove organizovanja putovanja, aerodromske takse u iznosu od 207,40 evra (takse su nerefundabilne), asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku, za vreme boravka na destinaciji (u zavisnosti od broja putnika, angažujemo i predstavnika na srpskom jeziku.)

U cenu individualnog putovanja nije uračunato:
Međunarodno putno osiguranje, turističke i boravišne takse koje se plaćaju na recepciji hotela, a koje iznose oko 10 AED (trenutna vrednost oko 3 USD). Ove takse se plaćaju po osobi, po noći. Deca starosti od 0 do 1,99 godina nemaju mesto u avionu i plaćaju 100 evra. Cena ne uključuje i: fakultativne izlete i ostale, obroke, piće i filmove na letovima. Plaćaju se platnom karticom ili direktno kabinskom osoblju (opis ponude tokom leta možete pronaći na linku http://pro.ibrochure-instant.com/6206746flydubaishop5/ib), individualni troškove.

Avio-prevoz: aranžman je rađen na bazi cene zaštićene Y klase kompanije FlyDubai, na relaciji BEG-DXB. U zavisnosti od raspoloživosti moguće je realizovati aranžman uz doplatu za narednu slobodnu klasu. Dozvoljeni prtljag na letovima kompanije “Fly Dubai” je 20 kg i 7 kg za ručni prtljag.

SVI STRANI DRŽAVLJANI KOJI KORISTE USLUGE NAŠE AGENCIJE SU U OBAVEZI DA SE RASPITAJU O VIZNOM REŽIMU UJEDINJENIH ARAPSKIH EMIRATA, KAO I DA U PASOŠU SA KOJIM IZLAZE IZ SRBIJE IMAJU ULAZNI PEČAT NA TERITORIJU SRBIJE.

INFORMACIJE O HOTELU: Lokacija: Citymax hotel je gradski hotel koji se nalazi u Al Barsha predgrađu. Nalazi se na dobroj lokaciji i u neposrednoj je blizini tržnog centra Mall of Emirates. Najbliža metro stanica je udaljena oko 1000m. Od medjunarodnog aerodroma Dubai je udaljen oko 13km.

Hotelski sadržaj: Spoljašnji bazen na poslednjem spratu hotela sa terasom, bar pored bazena, teretana, restoran, bar, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), besplatna Wi-Fi internet konekcija u loby baru.

Sobe: hotel raspolaže sa 120 soba. Standard sobe su modernog dizajna i veličine oko 24 m2 za maksimalno dve osobe (francuski krevet ili dva odvojena kreveta). Sve imaju: SAT TV, mini-frižider, sef, ketler za čaj ili kafu, klima uredjaj, toaletni pribor, besplatni Wi-Fi. Sobe nemaju terasu.

C/IN od 14.00h
C/OUT do 12.00h

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion – samoposluzivanje, izbor vise jela (nije uključeno piće).

Napomena: odlična preporuka za mlade parove ili poslovne ljude.

www.citymaxhotels.com/uae/dubai/citymax-hotels-al-barsha/

OPŠTE NAPOMENE:
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 7 dana pre puta.
• Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
• Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
• Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja.
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike, bez pratnje vodiča. Rok za potvrdu rezervacije od strane agencije je 48 sati, što zavisi od raspoloživosti slobodnih soba u hotelu u trenutku upita.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora.
• Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

PROGRAM PUTOVANJA DUBAI LETO 2023. br.2 od 02.10.2023.
CENOVNIK BR. 2 OD 02.10.2023.

PROGRAM PUTOVANJA DUBAI ZIMA 2024. br.2 od 02.10.2023.
CENOVNIK BR. 2 OD 02.10.2023.

Organizator putovanja je turistička agencija BIG BLUE GROUP DOO licenca OTP 121/2021, od 13.10.2021. kat.A.