fbpx
Apartmani Breza su renovirane smeštajne jedinice za predstojeću letnju sezonu i prve goste primiće početkom jula 2020. godine. Smešteni su na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, čuvenoj ulici Breza, na svega 180 m od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići” i 350 m od centralnog mermernog šetališta. Sa moderno opremljenim smeštajnim jedinicama iz kojih se pruža jedinstveni pogled na planine Rtanj i Ozren, velikim dvorištem oko samog objekta smeštenog u hladu breza, jelki, ali i vremešnih stabala kajsije i jabuke, ceo kompleks predstavlja zelenu oazu namenjenu odmoru i uživanju gostiju.
Gostima je na raspolaganju 7 modernih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica: tri studija za smeštaj 2-3 osobe i četiri apartmana za smeštaj 2-4 osobe. Sve smeštajne jedinice su raspoređene na 4 nivoa i to:
 • Visoko prizemlje: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Prvi sprat: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Drugi sprat: standard apartman 2+2 i apartman 2+2
 • Potkrovlje: Eco studio 2+1
Legenda: Eco studio– studio u tavanu, veći deo pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm
Gostima je na raspolaganju besplatan bežični Internet. Promena posteljine i peškira četrvtog dana boravka. Parking vozila gostiju moguć je na ulici, ispred same vile.
Vila od 1 zvezdice
rating rating rating rating rating

Sadržaj smeštaja:

 • Parking
 • WiFi
 • TV
besplatne usluge Besplatne usluge obelezene su ovom bojom

CENE SA PREVOZOM - Breza apartmani
Smena 05.06.
05.06.USLUGA - NAJAM

CENE BEZ PREVOZA - Breza apartmani
Smena 18.10. 30.12. 04.01. 12.02. 17.02.
29.12. 03.01. 11.02. 16.02. 28.02.
min noćenja 1 noćenje 3 noćenja 1 noćenje 3 noćenja 1 noćenje
studio za 2 osobe 3.000 4.800 3.000 3.500 3.000
eco studio za 3 osobe 3.000 4.800 3.000 3.500 3.000
apartman za 4 osobe 4.000 5.500 4.000 4.500 4.000
lux apartman za 2-4 osobe 4.500 6.000 4.500 5.000 4.500

* Cene su izražene u dinarima, po smeštajnoj jedinici – dnevno

Sopstveni prevoz

Regionalni autobuski prevoz

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj na bazi najma, dnevno po smeštajnoj jedinici

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Boravišna taksa: odrasli 70 dinara dnevno po osobi, deca 7 – 15 godina 35 dinara i osiguranje 20 dinara po osobi dnevno (plaća se na recepciji).
 • Prevoz
 • Individualne troškove
 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
 • Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
 • Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2020. godine;
 • Preko računa uz profakturu izdatu od strane LordTravel-a;
 • Administrativnom zabranom – BEZ UVEĆANJA: u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2020. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima Lord Travel ima potpisan ugovor o saradnji);
 
Visoko prizemlje
 • Lux Apartman za 4 osobe – br.1 – sastoji se dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, TV-om i spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mini pećnica, aspirator) potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Veliki balkon sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj.
 • Studio za 2 osobe – br.2 – opremljen potpuno novim nameštajem i sastoji se iz dve prostorije i to ulaznog dela sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mini pećnica), odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED TV-om i standardnog kupatila sa tuš kabinom. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.
Prvi sprat
 • Lux Apartman za 4 osobe – br.3 – sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, TV-om, spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mini pećnica, aspirator) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Veliki balkon sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj.
 • Studio za 2 osobe – br.4 – sastoji se iz dve prostorije, ulaznog dela u sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mini pećnica) i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED TV-om i standardnim kupatilom i tuš kabinom. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.
Drugi sprat
 • Apartman za 3-4 osobe – br.5 – sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i garniturom na razvlačenje, LED TV-om i odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem, renoviranog kupatila sa tuš kabinom, terasa.
 • Apartman za 3-4 osobe – br.6 – sastoji se iz tri dela: manjeg ulaznog dela u kome je smešten standardni singl ležaj sa fiokom na razvlačenje, kuhinjskog dela sa trpezarijskim stolom i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED TV-om, renoviranog kupatila sa tuš kabinom. Apartman nema terasu.
Potkrovlje
 • Eco studio za 2-3 osobe – br.7 – kompletno renovirano potkrovlje sastoji se iz dva dela, ulaznog dela sa stepeništem i terasom i velikog boravka sa kosinama u kome se nalaze dva ležaja, sofa na rasklapanje, LED TV , trpezarijski sto, mini kuhinja i potpuno novo kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. Deo pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm!
Gostima je na raspolaganju besplatan bežični Internet. Gosti mogu parkirati vozila na ulici, ispred objekta.

IZLETIŠTA U BLIZINI OBJEKTA:

 • Izletište i park “Borići” je najlekovitije kako za decu tako i za odrasle osobe. Po najnovijem merenju količine anjona u vazduhu, u Borićima je zabeležena nejveća koncentracija negativnih jona pa se ovo izletište preporučuje za obolele od astme, bronhitisa ili bilo koje vrste bolesti disajnih organa (respiratornih puteva). Borići se nalaze na brdu pokraj Specijane bolnice Sokobanja i šumske uprave iznad Vrela i letnje pozornice Vrelo. Samo izletište je u brovoj šumi, a na izletištu postoje lepo uredjena mesta za sedenje, kafeterija i park koji je uređen dečijim spravama za igranje. U toku turističke sezone, ovo mesto je najposećenije od svih izletišta i lekovitih mesta u Sokobanji i njenom okruženju.

VAŽNA NAPOMENA:

 • Većina fotografija samog objekta i smeštajnih jedinica su kompjuterski obrađene i moguća su određena manja odstupanja prilikom uređenja enterijera, koja svakako neće uticati na kvalitet boravka gostiju.
Organizator putovanja je turistička agencija Lord Travel, licenca OTP 266/2020- A 35 izdata od Agencije za privredne registre od 04.02.2020. godine. Lord Travel osiguran je Polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 00432637, osiguravača „SAVA” Beograd. Polisa važi od 01.01.2020. do 01.10.2020. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Lord Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.